Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Brain App

Zakoupením aplikace Brain App získáte prvotřídní hru, která dokáže pořádně otestovat vaše logické myšlení. Tento titul má pro vás nachystáno hned několik logických výzev, které mnohdy dokáží zavařit váš mozek. Jak hra vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Crime Secrets: Crimson Lily

Jestliže hledáte nějakou nenáročnou, ale přesto zábavnou hru, tak by vás mohl zaujmout titul Crime Secrets: Crimson Lily. V této klikací hře se vydáte na zajímavé dobrodružství, kdy budete vyšetřovat velice zajímavou vraždu. Vše vám navíc bude ztěžovat nepříznivé počasí a řada záhad.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Planet of Cubes Survival Craft

Když před pár lety Mojang vydal svou hru Minecraft, okamžitě tak získal řadu příznivců, kteří jsou hře věrní doteď. Titul Planet of Cubes Survival Craft je prakticky kopií zmiňovaného Minecraftu, kde budete s přáteli stavět různé základny, bojovat se stvůrami, těžit zdroje, stavět farmy a další.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

iScherlokk – Files finder

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní Spotlight, tak by vás možná mohla zaujmout aplikace iScherlokk – Files finder. Jedná se totiž o prvotřídní vyhledávač, který dokáže v okamžiku hledat soubory a ostatní. Program navíc dokáže vyhledat i skryté soubory.

  • Původní cena: 349 Kč (249 Kč)

Swackett

Počasí je mnohdy až přespříliš proměnlivé a vy si tak můžete lámat hlavu s tím, co si na sebe oblečete. V tomto směru vám dokáže pomoci aplikace Swackett, která analyzuje předpověď počasí a na základě získaných dat vám zobrazí příslušně oblečeného panáčka.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Winmail Reader

Pokud nepoužíváte emailového klienta Microsoft Outlook, tak jste se už možná setkali se situací, kdy jste potřebovali z přílohy otevřít soubor s názvem winmail.dat. S tím vám dokáže pomoci jednoduchá utilita Winmail Reader, která slouží přímo pro otevření a dekódování tohoto dokumentu.

  • Původní cena: 99 Kč (49 Kč)
Winmail Reader
Zdroj: Mac App Store

Bus Simulator 16

Pokud vás někdy zajímalo, jaké by to asi bylo, kdybyste se zhostili role řidiče autobusu, zbystřete. Aktuálně je totiž k dispozici hra Bus Simulator 16 se slevou. V tomto titulu usednete za volant jednoho ze třinácti autentických městských autobusů a budete muset jezdit jednotlivé trasy a převážet tak cestující. Hlavní pozor si budete muset dávat na dodržování pravidel silničního provozu.

  • Původní cena: 14,99 € (4,49 €)

Dnes nejčtenější

.