Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Daily Budget Original Pro

Jak již samotný název napovídá, aplikace Daily Budget Original Pro slouží pro správu vašich osobních financí a rozpočtu. V rámci tohoto nástroje si totiž budete zaznamenávat vaše výdaje a příjmy, díky čemuž můžete následně vidět, na čem byste mohli případně ušetřit.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

BUDGT – Daily Finance

Další aplikace, která slouží pro správu osobního rozpočtu a kterou si zde dnes uvedeme, je BUDGT – Daily Finance. Tento program funguje vcelku podobně a umožní vám zaznamenávat jednotlivé výdaje a příjmy. Výhodou je, že součástí BUDGT – Daily Finance je i aplikace pro Apple Watch, díky čemuž nebudete muset ani vytahovat váš iPhone z kapsy.

  • Původní cena: 129 Kč (79 Kč)

Gunslugs

Považujete se za fanouška akčních her, ve kterých na vás čeká pořádná nálož akce, explozí a chaosu? V takovém případě byste neměli přehlédnout titul Gunslugs. V této hře na vás čeká několik různých úrovní, kdy budete čelit hordám nepřátel, se kterými se budete muset adekvátně vypořádat.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Awesome Voice Recorder X PRO

Jestliže hledáte nějaké alternativní řešení za nativní aplikaci Diktafon, zbystřete. Do akce se totiž dostává program Awesome Voice Recorder X PRO, který vám umožní nahrávat audio v několika různých formátech, pyšní se různými funkcemi a je dostupný i na Apple Watch.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

Phoenix: Cinemagraph Editor

Stažením aplikace Phoenix: Cinemagraph Editor získáte pokročilejší nástroj pro úpravu videí. S pomocí tohoto programu můžete do videa přidat ty nejrůznější efekty. Hlavní výhodou však je, že můžete vytvořit například video, ve kterém je hlavní část statická a zbytek obrazu se pohybuje.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Sticky Notes Widget

Pokud hledáte nějakou praktickou aplikaci, která by vám na vašem iPhonu či iPadu dokázala posloužit jako Lístečky z Macu, tak byste se měli přinejmenším podívat na Sticky Notes Widget. Tento nástroj vám zpřístupní skvělý widget, díky čemuž si poznámky můžete psát i na zamknuté obrazovce. Jak aplikace vypadá a funguje si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Icewind Dale

Hra Icewind Dale cílí především na milovníky strategických her s RPG prvky. V tomto titulu se ocitnete v dávno zapomenutých severních říších, kde se usadili pouze ti nejtvrdší obyvatelé. Vaším úkolem bude přežít mezi nebezpečnými zvířaty a samozřejmě se nevyhnete různým úkolům.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.