Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Overlay

Stažením aplikace Overlay získáte parádní nástroj, který vám umožní mít permanentně na displeji zobrazený obrázek či dokonce dokument ve formátu PDF. Jak můžete v níže přiložené galerii vidět, jednoduše vám stačí zvolit daný soubor a nastavit si můžete i průhlednost.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Shadow Tactics

Ve hře Shadow Tactics se přesunete v času zpět do roku 1615, konkrétně tedy na území Japonska. Ovládat budete pět extrémně vycvičených vrahů, kteří jsou určení pro zvrácení revoluce a zajištění míru. Jedná se o taktickou, strategickou stealth hru, kdy budete muset jednotlivé operace provádět potichu.

  • Původní cena: 1 050 Kč (249 Kč)

FreeMem

Aplikace FreeMem neustále monitoruje využití operační paměti vašeho Macu a přistupovat k ní můžete přímo z horního menu baru. Tento nástroj vám navíc umožní pomocí jednoho kliknutí takzvaně vyčistit paměť a celkově tak zlepšit výkon jablečného počítače.

  • Původní cena: 249 Kč (Zdarma)
FreeMem
Zdroj: Mac App Store

FlagSwitcher

Aplikace FlagSwitcher cílí především na ty uživatele, kteří při své práci na Macu častokrát mění klávesnice (například z české na americkou či naopak). Jakmile totiž přepnete z jedné klávesnice na druhou, aplikace vám na displeji automaticky zobrazí vlajku podle toho, na co jste se přepnuli. Nemusíte se však bát, že by vás to nějak obtěžovalo. Vlajka je totiž průhledná a na displeji zůstává pouze na jednu sekundu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)
FlagSwitcher
Zdroj: Mac App Store

SkySafari 6 Pro

Zajímáte se o astronomii, fascinuje vás vesmír, nebo byste se naopak rádi do tohoto oboru naplno ponořili? V takovém případě by se vám mohla hodit profesionální aplikace SkySafari 6 Pro. Tento nástroj vás totiž doslova provede oblohou, odhalí vám různé hvězdy, planetu a ostatní vesmírná tělesa, o kterých vám navíc poskytne řadu cenných informací.

  • Původní cena: 749 Kč (599 Kč)

Ruler – A Screen Ruler For You

Ocitli jste se někdy v situaci, kdy jste potřebovali přeměřit něco na displeji vašeho MacBooku? Pro tyto účely by se vám mohl hodit praktický program Ruler – A Screen Ruler For You. Tato aplikace totiž dokáže vyvolat pravítko v přesném měřítku, díky čemuž vám dokáže parádně pomoci.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

911 Operator

Uvažovali jste někdy nad tím, jaká je asi práce dispečera tísňové linky? Přesně tohle si můžete vyzkoušet ve hře 911 Operator, která je dnes dokonce k dostání s 90% slevou. Při hraní samozřejmě budete muset brát telefony, rozdávat volajícím rady a případně jim posílat pomoc. Samozřejmě to není jen tak. Jednou za čas se totiž nevyhnete takzvaným šprýmařům, kteří si z vás chtějí jen vystřelit. Dokážete je rozpoznat?

  • Původní cena: 14,99 € (1,49 €)

Dnes nejčtenější

.