Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Color Folder Master

Na ploše nebo ve složkách může poměrně rychle vzniknout zmatek, ve kterém se následně jen těžce vyznáte. S tímto dokáže naštěstí pomoci aplikace Color Folder Master. Díky tohoto programu můžete v okamžiku změnit barvu vybrané složky a tím ji tak odlišit od ostatních.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

ScrollStickies

Jestliže se věnujete tvorbě videí a natáčíte kupříkladu naučná videa či tutoriály, tak byste rozhodně neměli přehlédnout aplikaci ScrollStickies. Tato aplikace totiž slouží pro tvorbu obyčejných poznámek, přičemž současně nabízí provizorní čtecí zařízení, díky čemuž text v poznámkách automaticky posouvá.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

SnipNotes – Clever Notebook

Zakoupením aplikace SnipNotes – Clever Notebook získáte perfektní nástroj, který vám poslouží pro tvorbu nejrůznějších poznámek a seznamů. Jedná se totiž o chytrý digitální sešit. Obrovskou výhodou navíc je, že jsou všechny vaše dokumenty zálohovány skrze iCloud, díky čemuž k nim můžete přistupovat i s pomocí iPhonu či iPadu.

  • Původní cena: 149 Kč (99 Kč)

Flight Unlimited Las Vegas

Aplikace Flight Unlimited Las Vegas cílí především na milovníky letadel, letectví a leteckého průmyslu všeobecně. V tomto simulátoru si můžete vyzkoušet létání s několika různými unikátními letadly, přičemž si můžete z kokpitu prohlédnout krásy města Las Vegas.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Virtual Wall

Pokud pravidelně pracujete na jablečném počítači a používáte přitom hned několik monitorů, zbystřete. Do akce se totiž dostala skvělá aplikace Virtual Wall. S její pomocí totiž můžete uzamknout kurzor na jednom monitoru, díky čemuž se vám nestane, že byste z něj omylem „vyjeli“.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Loud Typer

Pamatujete si ještě na staré psací stroje a jejich ikonický zvuk při klepnutí do klávesy? Přesně tento efekt a mnoho dalších si můžete užít i na vašem Macu díky aplikaci Loud Typer. V ní vám totiž stačí jen zvolit daný zvukový efekt a ten se při každém úhozu projeví.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Mad Max

Jestliže se považujete za fanouška populárního filmu Mad Max, tak byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní akci na stejnojmennou hru. V tomto titulu se zhostíte role šíleného Maxe, který se chce dostat pryč z bláznivé země a konečně najít útěchu. Při hraní na vás čeká otevřený svět, řada nepřátel a úžasný příběh.

  • Původní cena: 19,99 € (4,99 €)

Dnes nejčtenější

.