Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Math Trainer

Stažením aplikace Math Trainer získáte skvělý edukativní nástroj, který vám do značné míry dokáže pomoci s aritmetikou. Aplikace cílí především na děti předškolního věku, ale rozhodně se s její pomocí mohou procvičit i vysokoškoláci či dospělí. Vaším úkolem je počítat příklady se sčítáním, odčítáním, násobením a dělením v co možná nejkratším čase na různých obtížnostech a pokoušet se o získání nejvyššího skóre.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Shadow Of Death: Premium Games

Pokud se považujete za fanouška akčních RPG her, kde na vás čeká rozsáhlý fantasy svět, určitě byste neměli přehlédnout dnešní nabídku na titul Shadow Of Death: Premium Games. V této hře se zhostíte role svého vlastního hrdiny a vaším úkolem bude, abyste získali temnotu pro sebe. Hru navíc můžete hrát i bez připojení k internetu.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Background Color

S pomocí aplikace Background Color si můžete vytvořit vaši vlastní a co možná nejlepší tapetu, a to spojením vašich oblíbených barev. Aplikace jako taková nabízí 40 předpřipravených barevných kombinací, které si následně můžete vyladit podle sebe. Jak Background Color vypadá si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 79 Kč (Zdarma)

Translate 3 for Safari

Stalo se vám už někdy, že jste při brouzdání po internetu narazili například na španělskou stránku, ze které jste potřebovali získat informace, ale nerozuměli jste danému jazyku? S tímto by vám mohla pomoci aplikace Translate 3 for Safari, s jejíž pomocí můžete přímo v prohlížeči stránku přeložit.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Easy Sum – Shopping List

Jak již samotný název napovídá, aplikace Easy Sum – Shopping List vám dokáže posloužit jako nákupní seznam. Tato aplikace těží především z toho, že dokáže počítat s danými cenami, počtem položek a následně vám tak vypočítat celkovou sumu, kterou za nákup v obchodě necháte.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

The Pillars of the Earth Game

Znáte populární knihu od anglického spisovatele jménem Ken Follett a jeho bestseller Pilíře světa? Hra The Pillars of the Earth Game totiž věrně kopíruje příběh z knižní předlohy, kdy hráči nabízí řadu možností. Budete se řídit již napsaným příběhem, nebo se rozhodnete pro „sepsání“ toho vlastního? To už je jen na vás.

  • Původní cena: 129 Kč (49 Kč)

2×20 Meditation

Jestliže se věnujete meditaci a jednou či víckrát denně si najdete čas jen pro sebe, kdy se oddáte relaxu a uvolnění, možná by vás mohla zaujmout aplikace 2×20 Meditation. Jedná se totiž o jednoduchý časovač, který je určený přímo pro meditaci a odpočítává vám 20 minut.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.