Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

KeyKey — Typing Practice

Psaní všemi deseti je poměrně cennou vlastností, která dokáže posunout vaši produktivitu o několik kroků vpřed. Jak se to ale naučit? S tímto vám dokáže pomoci aplikace KeyKey – Typing Practice, která vás krok po kroku povede skvělým tutoriálem a tuto schopnost vás naučí.

  • Původní cena: 379 Kč (249 Kč)

Help Crafter

Jestliže pracujete jako vývojář a věnujete se vývoji pro jablečnou platformu, možná by vás mohla zaujmout perfektní aplikace Help Crafter. S pomocí tohoto nástroje totiž můžete velice snadno a rychle vytvořit určitou nápovědu a podporu pro vaše aplikace, kdy navíc můžete využít různého formátování.

  • Původní cena: 1 050 Kč (499 Kč)

Kingdom Rush Frontiers HD

Považujete se za vášnivého fanouška strategických her a hledáte nějaký akční titul, který by vás dokázal parádně zabavit? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste neměli přehlédnout Kingdom Rush Frontiers HD. V této hře se budete muset bránit před nástrahami tajuplné země, kde na vás čekají draci, lidožravé rostliny a řada dalších.

  • Původní cena: 249 Kč (179 Kč)

Smart Zipper – RAR&7Zip Tool

Jak již samotný název napovídá, zakoupením aplikace Smart Zipper – RAR&7Zip Tool získáte parádní nástroj, který slouží pro extrahování komprimovaných složek. Aplikace si konkrétně poradí s formáty jako RAR, 7z, ISO, CAB, ZIP, StuffIt, Lzma, Tar, GZIP a řadou dalších.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

PDF Compressor Star

Pokud častokrát pracujete s různými dokumenty ve formátu PDF, možná byste mohli ocenit PDF Compressor Star. S pomocí tohoto nástroje totiž dokážete velice rychle a efektivně provést kompresi na zmiňovaných dokumentech, díky čemuž snížíte jejich velikost. Na výběr navíc máte ze čtyř kompresí, které ovlivňují výslednou velikost a kvalitu.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Screenshot FX – Rounded Shapes

Operační systém macOS si poměrně efektivně dokáže poradit se snímky obrazovky již nativně. Problémem ale je, že mají všechny tvar obdélníku, popřípadě čtverce. Kdybyste tohle chtěli změnit, nabízí se vám aplikace Screenshot FX – Rounded Shapes, s jejíž pomocí můžete dělat screenshoty například ve tvaru srdce, půlkruhu a dalších.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

Farming Simulator 19

Zajímalo vás někdy, jaké by to asi bylo, kdybyste se mohli ocitnout v roli farmáře a měli byste na starost celou vaši farmu? Přesně tohle si budete moci vyzkoušet v graficky nádherně zpracované hře Farming Simulator 19. Budete se totiž muset starat o pole, o zvířata, traktory a ostatní techniku, přičemž musíte pochopitelně prosperovat.

  • Původní cena: 24,99 € (14,99 €)

Dnes nejčtenější

.