Zavřít reklamu

Víkend je tu. Pokud byste ho chtěli strávit sledováním nějakého zajímavého filmu, nenechte si ujít nejnovější víkendovou nabídku. Služba iTunes čas od času zlevňuje vybrané tituly – v dnešním článku se podíváme na pětici filmů, které si na iTunes můžete o víkendu pořidit zvýhodněně. Může se však stát, že filmy na iTunes opět podraží a k zakoupení tak budou za jinou cenu, než uvádíme ve článku. My to bohužel nemůžeme ničím ovlivnit, avšak ujišťujeme vás, že v době psaní článku byly ceny na českém iTunes takové, jaké uvádíme.

Yes Man

V dnes již téměř kultovním snímku Yes Man uvidíme oscarového herce Jima Carreyho. Hlavní hrdina snímku se jednoho dne po absolvování svérázného semináře rozhodne zkrátka na všechno odpovídat „ano“. Jako „Yes Man“ zažívá zcela jiný život, plný úžasných setkání, cestování a nejrůznějších zážitků.

  • 59,- vypůjčení, 129,- zakoupení
  • Angličtina, čeština, české titulky

Pan a paní Smithovi

Pan a paní Smithovi jsou na první pohled ideální pár krásných, úspěšných mladých lidí. Vzájemně ale o sobě netuší jednu velmi podstatnou věc – oba jsou nájemní vrazi, každý z nich ale pracuje pro jinou agenturu. Co se stane, když oba dostanou za úkol zlikvidovat toho druhého?

  • 59,- vypůjčení, 99,- zakoupení
  • Angličtina

Věčný svit neposkvrněné mysli

Nesmělý Joel si žije svůj osamělý obyčejný život, který se ale od základu změní ve chvíli, kdy se setká s výstřední a temperamentní Clementine. Když mu po intenzivním vztahu dá sbohem, rozhodne se Joel podstoupit experimentální vymazání paměti. Zákrok ale nedopadne podle očekávání…

  • 59,- vypůjčení, 149,- zakoupení
  • Angličtina

Vertigo

Vertigo patří dodnes mezi nejvíce ceněné snímky kultovního režiséra Alfreda Hitchcocka. Toto psychologické drama vypráví příběh bývalého policisty Fergussona, který se zamiluje do ženy, kterou měl sledovat. Postupem času ale zjišťuje, že se stal součástí rafinované hry.

  • 59,- vypůjčení, 149,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Černý jestřáb sestřelen

Část elitní jednotky armády USA je v roce 1993 poslána do somálského Mogadishu, aby se stala součástí mírové operace Spojených národů. Účastníci mise mají za úkol unést několik vysokých důstojníků somálského diktátora, věci se ale začnou neplánovaně obracet nesprávným směrem. Rangers i veteráni musí bok po boku bojovat proti zdrcující přesile a prchat za nepřátelskými liniemi dokud se záchrannému konvoji nepodaří vyrazit k jejich záchraně.

  • 149,- zakoupení
  • Angličtina, české titulky

Dnes nejčtenější

.