Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Form Maker – Pro Form Builder

Potřebujete nějakou spolehlivou aplikaci, která vám značně usnadní tvorbu formulářů? V takovém případě byste se přinejmenším měli podívat na Form Maker – Pro Form Builder. S pomocí tohoto nástroje můžete vytvářet bohaté formuláře všeho druhu a následně je v rychlosti sdílet.

  • Původní cena: 149 Kč (Zdarma)

Mellel

V dnešní době máme k dispozici hned několik kvalitních kancelářských balíčků a textových procesorů, které dokáží posunout naší práci na zbrusu novou úroveň. Spolehlivou aplikací pro správu vašich textů je i Mellel, který nabízí řadu výhod a perfektně funguje na jablečných tabletech.

  • Původní cena: 479 Kč (379 Kč)

Electronics Circuit Calculator

Jestliže se věnujete elektrice, nebo dokonce pracujete jako elektrikář, rozhodně by nebylo na škodu mít ve vašem iPhonu aplikaci Electronics Circuit Calculator. Tento nástroj vám pomůže s výpočtem více než dvaceti různých údajů, čímž vám dokáže značně usnadnit a zrychlit vaši práci.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Meganoid(2017)

Pokud hledáte nějakou hru na klidné večerní hraní, ve které se přesto nachází neuvěřitelná akce a dokáže vás tak zabavit až na dlouhé hodiny, rozhodně byste měli vyzkoušet Meganoid(2017). Jedná se o klasickou 2D střílečku s roguelike elementy, ve které se ocitnete v náhodně vygenerované místnosti a vaším úkolem bude utéct. Perfektní je, že jsou zmiňované místnosti náhodně generované, tudíž se vám nestane, že byste danou úroveň mohli hrát dvakrát.

  • Původní cena: 79 Kč (49 Kč)

Credit Union Sticker Pack

Používáte pro komunikaci výhradně jablečnou aplikaci iMessage a rádi byste vaše zprávy obohatili o něco nového? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano a ano, pak je tady Credit Union Sticker Pack přímo pro vás. Stažením této aplikace totiž získáte řadu perfektních nálepek, kterými můžete zpestřit jakoukoliv konverzaci.

  • Původní cena: 25 Kč (Zdarma)

Be Focused Pro – Focus Timer

Velice populární aplikace Be Focused Pro – Focus Timer je opět ve slevě. V současné době, kdy většina lidí pracuje z prostředí domova, je naprosto klíčová maximální produktivita. S tím vám dokáže pomoci právě tato aplikace, která vám počítá produktivní čas a různé pauzy, čímž vás motivuje do práce.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Kingdom: New Lands

Ve hře Kingdom: New Lands se ocitnete v roli krále, před kterým stojí nejednoduchý úkol. Budete totiž muset vybudovat vaše království úplně od nuly, což vám zabere spoustu sil. Budete muset zajistit dostatek zdrojů a udržet vaše poddané spokojené. Problém ale může nastat v momentě, kdy zajde slunce a přijde noc. Z hlubin temnoty totiž začne vylézat několik nebezpečných nepřátel a zlo na vás bude číhat doslova na každém kroku.

  • Původní cena: 249 Kč (129 Kč)

Dnes nejčtenější

.