Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

PDF Paper Renamer

Jak již samotný název napovídá, aplikace PDF Paper Renamer slouží k přejmenování vašich dokumentů ve formátu PDF. Hlavní výhodou tohoto nástroje je, že si s přejmenováním hned několika souborů poradí v co možná nejkratším čase. Za zmínku také stojí řada možností, jenž si můžete přizpůsobit dle sebe.

  • Původní cena: 179 Kč (129 Kč)

Earth 3D – Animal Atlas

Zakoupením aplikace Earth 3D – Animal Atlas získáte perfektní interaktivní atlas, který vás naučí řadu informací o těch nejrůznějších zvířatech. Aplikace funguje v podobě glóbusu, kde vám stačí pouze najet na určitou oblast a můžete si přečíst o tamních zvířatech. Určitě vás potěší poměrně rozsáhlá databáze, která obsahuje informace o více než 1200 geografických objektech a více než 200 druhů zvířat.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Duplicate Photos SweepOff

Někdy se vám může stát, že si například omylem do vašeho Macu importujete vybrané fotky hned několikrát, kvůli čemuž vám následně jen zabírají místo. Přesně s tímto problémem si dokáže spolehlivě poradit aplikace Duplicate Photos SweepOff. Tento nástroj totiž dokáže nalézt duplicitní snímky na disku vašeho Macu a případně je odstranit.

  • Původní cena: 179 Kč (25 Kč)

All Audio Record Studio : Music , Sound , Call Recorder

S pomocí aplikace All Audio Record Studio : Music , Sound , Call Recorder můžete poměrně jednoduše nahrávat veškerý zvuk, který vám na vašem Macu hraje. Díky tomu si můžete nahrát například váš oblíbený živý vstup nebo rádio, jehož poslechu se následně můžete kdykoliv oddávat. Tento nástroj vám navíc pomůže s úpravou audio souboru a pomůže vám se samotným exportem.

  • Původní cena: 249 Kč (199 Kč)

LEGO Marvel Super Heroes 2

Bavila vás filmová série Avengers od studia MARVEL, na kterou doposud nedáte dopustit? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, mohla by vás zaujmout hra LEGO Marvel Super Heroes 2. V této hře se totiž chopíte vyhlášeného týmu superhrdinů a půjdete zachraňovat svět.

  • Původní cena: 29,99 € (14,99 €)

We Were Here Too

V logické online kooperaci se spolu se svým přítelem vydáte prozkoumat tajuplný zámek, ve kterém na vás čeká spousta nejrůznějších hádanek. Pro úspěch je zcela klíčová spolupráce s vaším spoluhráčem. Oba se totiž nacházíte na odlišných lokacích samotného zámku a je již jen na vás, zdali zvládnete překonat různé hlavolamy a společně utéct.

  • Původní cena: 9,99 € (4,99 €)

Dying Light

Pokud se řadíte mezi milovníky her se zombie tématikou a otevřeným světem, tak je tady Dying Light přímo pro vás. V této hře bude vaším jediným úkolem přežít. Nacházíte se totiž v městě, které sužuje zombie virus. Čekají na vás tak kreativní souboje, těžká rozhodnutí a hlavně pořádná nálož parkour akce.

  • Původní cena: 29,99 € (10,19 €)

Dnes nejčtenější

.