Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Boom3D: Volume Booster and EQ

Jak již samotný název napovídá, aplikace Boom3D: Volume Booster and EQ vám na váš Mac přinese nástroj pro zlepšení zvuku. Tato aplikace si totiž poradí se zesílením zvuků a skladeb a navíc vám poskytne praktický ekvalizér, se kterým můžete upravit zvuk k obrazu svému. Součástí appky navíc je i funkce pro 3D zvuk, která vám při použití sluchátek dodá pocit, že se nacházíte v prostoru a reproduktory jsou všude kolem vás.

  • Původní cena: 599 Kč (499 Kč)

x2y – Aspect Ratio Calculator

Aplikace x2y – Aspect Ratio Calculator cílí na všechny vývojáře a designéry, kteří při své práci využívají poměr různé poměry stran. Tato aplikace vám totiž dokáže pomoci s jejich kalkulací, kterou vám značně zjednoduší. Vy totiž pouze zadáte vstupní rozměry nebo poměr stran, zvolíte hodnotu, o kterou se mají údaje změnit a aplikace se za výpočet postará za vás.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

xStand

Potřebujete při příležitosti nějaké veřejné akce proměnit váš Mac v kiosek, který poslouží návštěvníkům dané akce? Přesně pro tyto účely slouží aplikace xStand, která se napříč celým světem těší obrovské popularitě. Tato aplikace vám navíc nabídne bohaté možnosti nastavení, které vás potěší především v možnostech okolo bezpečnosti.

  • Původní cena: 1 490 Kč (1 290 Kč)

Halfway

V akční RPG hře Halfway se přesunete v čase o pár stovek let dopředu, kde se svým týmem hrdinů narazíte na řadu zvláštností. Lidstvo totiž již delší dobu kolonizuje další světy, tedy až doposud, kdy bylo zjištěno, že mimozemský život existuje. Vaším úkolem bude se vypořádat s mimozemskou invazí, což rozhodně procházka růžovou zahradou nebude.

  • Původní cena: 9,99 € (2,99 €)

No Time to Relax

Hru No Time to Relax ocení především příznivci nenáročných titulů, u kterých nemusí zrovna přemýšlet, ale přesto se dokáží zabavit. Jedná se totiž o simulátor života, ve který získáte příležitost si vyzkoušet život veleúspěšného podnikatele, nebo naopak můžete skončit na ulici. Vše je jen na vás.

  • Původní cena: 11,59 € (7,76 €)

Despotism 3k

Máte v oblibě strategické hry, které se pyšní trošku větší obtížností? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, poté by vás mohla zaujmout hra Despotism 3k. V tomto titulu bylo veškeré lidstvo zotročeno umělou inteligencí, což je ve výsledku dobře. Ptáte se proč? Protože jste to zrovna vy, kdo se nachází na straně AI a vaším úkolem je vybudovat největší impérium.

  • Původní cena: 6,59 € (4,61 €)

Star Traders: Frontiers

V tahové RPG hře Star Traders: Frontiers se stanete velitelem vesmírné lodi, kdy se ocitnete buďto v roli piráta, obchodníka, lovce odměn a dalších. Při vašich toulkách otevřených světem (vesmírem) postupně narazíte na ta nejrůznější dobrodružství. Je už jen na vás, zdali si vyberete cestu obchodu, politiky či konstantního rabování.

  • Původní cena: 12,49 € (6,24 €)

Dnes nejčtenější

.