Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Devil Shard

Zakoupením hry Devil Shard získáte perfektní RPG titul, který se hraje na dnešní poměry takzvaným retro stylem. V této hře se ocitnete v roli hrdiny, který musí zastavit válku způsobenou císařem. Při své honbě za ukončením války ale odhalíte více než pravdu a budete muset čelit skutečnému zlu.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Teach Your Monster to Read

Edukativní aplikace Teach Your Monster to Read cílí především na malé děti, které mají problémy s četbou v angličtině. V této aplikaci si děti vytvoří svou vlastní příšerku, kterou vezmou na tajuplné dobrodružství. Na této cestě se budou setkávat se spoustou postav, díky čemuž budou muset číst a zlepší se tak. Edukativní záměr je zde zaobalen do formy zábavné hry, díky čemuž děti budou chtít stále pokračovat.

  • Původní cena: 129 Kč (Zdarma)

Tower of Fortune 2

Tower of Fortune 2 je další perfektní retro RPG hra, která vás svým příběhem vtáhne přímo do děje. V této hře se ocitnete v roli hrdiny, který dávno před lety ztratil svou milovanou dceru. Dozvíte se ale o tom, že kdo přijde k tajuplné věži a vyřkne přání, bude mu splněno. Vaším cílem tedy je projít skrze všechny nástrahy a nebezpečí a získat tak svou dceru zpět.

  • Původní cena: 49 Kč (25 Kč)

Phocus: Portrait mode editor

Jak již samotný název napovídá, aplikace Phocus: Portrait mode editor slouží pro úpravu vašich portrétových snímků. Tento nástroj toho ale dokáže daleko více. Pokud máte například starší jablečný telefon, který ještě portréty fotit neumí, nevěště hlavu. Tato aplikace dokáže předělat obyčejnou fotografii do podoby té portrétové, a to za pomocí sofistikovaných algoritmů.

  • Původní cena: 99 Kč (Zdarma)

Bronze Age

Ve strategické hře Bronze Age se ocitnete v Době bronzové, kdy bude vaším cílem vést váš lid k bohatství a prosperitě. Kvůli tomu budete muset velmi dobře spravovat vaše zdroje, potlačovat vzpoury, úspěšně se bránit nepřátelským nájezdům a případně i drancovat vaše nepřátele.

  • Původní cena: 79 Kč (25 Kč)

Dirt Trackin Sprint Cars

Jestliže se řadíte mezi fanoušky závodních her, poté byste rozhodně neměli přehlédnout dnešní nabídku na hru Dirt Trackin Sprint Cars. V této hře na vás totiž čeká kariérní mód, ve kterém se projedete skrze Spojené státy a Austrálii, a online mód, ve kterém můžete vyzvat například vaše přátele.

  • Původní cena: 99 Kč (79 Kč)

What Da Duck

Stažením aplikace What Da Duck získáte více než třicet pět perfektních samolepek, které můžete využít v rámci komunikační aplikace iMessage. Tyto samolepky nesou podobizny kachen, které jsou oblečeny jako lidé a projevují klasické emoce. Jak samolepky vypadají si můžete prohlédnout v níže přiložené galerii.

  • Původní cena: 49 Kč (Zdarma)

Dnes nejčtenější

.