Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

Happy Birthday Card and Frames Maker

Jak již samotný název napovídá, aplikace Happy Birthday Card and Frames Maker slouží pro tvorbu perfektních narozeninových přání. Tato aplikace nabízí více než 50 předpřipravených rámečků, díky čemuž vám značně usnadní celou tvorbu celého přání, které vám umožní exportovat v několika vybraných formátech.

  • Původní cena: 229 Kč (199 Kč)

iDrone

Pokud máte v oblibě drony a rádi byste si s nimi alespoň virtuálně zalétali na vašem Macu, možná by vás mohla zabavit hra iDrone. V této hře budete totiž ovládat bezpilotní armádní dron, se kterým si můžete létat napříč celým městem. Po samotném městě jsou navíc rozmístěny zcela náhodné terče, které při létání můžete sestřelovat.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Clipboards

Využíváte při své práci poměrně často kopírování a vkládání? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, pravděpodobně jste se již někdy setkali se situací, kdy jste ztratili přehled nad aktuálně překopírovanou zprávou. S tímto vám dokáže pomoci aplikace Clipboards, která uchovává kompletní historii dočasné schránky a umožní vám se k jednotlivým záznamům vracet.

  • Původní cena: 129 Kč (25 Kč)

Grim Legends 2: Song of the Dark Swan (Full)

Ve hře Grim Legends 2: Song of the Dark Swan (Full) se vydáte na dobrodružství, které s sebou přináší řadu nástrah a nebezpečí. Problém však nastane v momentě, kdy se na vaše království snese tajemná choroba, kterou se nakazí i královna. Vaším úkolem bude najít léčitele a postarat se o záchranu celého království.

  • Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Japanese FlashCards

Uvažovali jste někdy nad tím, že byste se začali učit japonštinu? S tímto by vám do značné míry mohla pomoci aplikace Japanese FlashCards, která vás dokáže naučit více než šest tisíc slovíček. Ty jsou navíc doplněny o kvalitní audionahrávky, díky čemuž můžete perfektně zapracovat na vaší výslovnosti. Výuka ale probíhá v anglickém jazyce, bez kterého se zkrátka neobejdete.

  • Původní cena: 379 Kč (129 Kč)

Anna’s Quest

Ve hře Anna’s Quest se vžijete do malé Aničky, která je oproti ostatním značně speciální. Ačkoliv žije ve světě plném draků, čarodějnic, trolů a ostatních bytostí, dokáže se o sebe postarat díky své schopnosti telekineze. Hlavní postava dokáže navíc komunikovat s mrtvými, zastavit přísun piva do místní hospody a celkově působí jako roztomilá malá holčička. Problém však nastane v situaci, když začne mluvit s plyšovým medvídkem. Zvládnete odhalit pravdu ukrývající se za nevinným plyšákem?

  • Původní cena: 499 Kč (49 Kč)

Dead Cells

Jestliže se řadíte mezi milovníky starších her, které spadají do takzvané kategorie roguelike, poté rozhodně oceníte titul Dead Cells. V této hře se svým hrdinou budete neustále prozkoumávat různé části světa, přičemž se častokrát setkáte s notnou dávkou nepřátel. S těmi se budete muset patřičně vypořádat, ale rozhodně byste měli být pozorní, protože se ve hře také nacházejí různé tajné dveře, skryté pasáže a excelentní krajiny.

  • Původní cena: 24,99 € (17,49 €)

Dnes nejčtenější

.