Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Vánoce utekly jako voda, Silvestr a Nový rok zrovna tak a mnohým z nás tak nyní nezbývá nic jiného, než zatnout zuby a vrátit se z tepla domovů či chat zpět do práce. Návrat do reality si však můžeme velmi slušně zpříjemnit nákupy v povánočních výprodejích, přičemž jeden skutečně bohatý spustila i Mobil Pohotovost. Do toho spadly spousty Apple produktů v čele s iPhony.

Do slevy padly jak iPhony XS, tak třeba iPhony XR či 7. První jmenovaný si můžete dopřát už od 19 990 korun, druhý pak od 16 990 korun a třetí vyjde jen na 9 990 korun. 

Na své si však přijdou i jablíčkáři, kteří již nějakou dobu pokukují po Apple TV. I ta se totiž dostala do zajímavé slevy. Konkrétně nejnovější model Apple TV 4K s kapacitou 64GB lze nyní sehnat za parádních 5 190 korun. Další zajímavá sleva padla na Apple Magic Keyboard s numerickou částí v bílé variantě, která vychází na příjemných 3 290 korun. 

Do slev se samozřejmě dostalo i obrovské množství produktů od jiných výrobců, než jen od Applu. Pokud tedy zrovna nějakou elektronickou hračku sháníte, neváhejte a navštivte eshop Mobil Pohotovost. Slevy, které si tu můžete vychutnat, se totiž nebudou hned tak opakovat. 

Dnes nejčtenější

.