Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Stále nevíte, co vašim blízkým nadělíte pod stromeček? Tak to máte celkem problém. Dnes už totiž máme 12. prosince, což znamená, že Štědrý den je tu již za 12 dní. Na vyčkávání na vhodnou chvíli pro nákup dárků tedy už rozhodně není čas. Pomoci vám v tomto směru může třeba nový dárkový rádce na eshopu iPouzdro.cz. 

darkovy radce ipouzdro

Dárkový rádce na iPouzdro.cz je pojat skutečně velmi jednoduše, díky čemuž se v něm zorientujete doslova za pár vteřin. Celý jeho princip je založen na rozdělení produktů do celkem tří kategorií – konkrétně Pro ženy, Pro muže a Pro děti, přičemž každá kategorie nabízí ty nejlepší možné dárky v různých cenových kategoriích pro danou osobu. Díky tomu si ta můžete být jistí, že vás při výběru dárků například pro vašeho tátu nebudou obtěžovat růžové kryty na telefony či příslušenství, které by jej vzhledem k jeho “zženštilosti” příliš nepotěšilo. 

Kromě samotného dárkového rádce mnohé z vás zajisté potěší i fakt, že na iPouzdro.cz stále běží relativně velké množství slev, díky kterým lze při nákupu vybraných produktů výrazně ušetřit. Pro jablíčkáře je zřejmě jednou z nejzajímavějších sleva na originální Lightning kabel, který lze díky ní sehnat za necelých 200 korun namísto obvyklých 579 korun. Do slev toho ale samozřejmě padlo ještě mnohem víc a i to, co ve slevě není, lze zpravidla koupit za velmi přívětivou cenu. 

  • Dárkového rádce iPouzdro.cz můžete využít zde

Dnes nejčtenější

.