Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Animus – Stand Alone

Ve hře Animus – Stand Alone se vžijete do role bojovníka, který žije v tajuplném světě, ze kterého se již kompletně vytratilo štěstí. Vaším úkolem bude z tohoto zatracení najít cestu ven a úspěšně tak utéct před touto utopií. Na své cestě však narazíte na spoustu nepřátel, kteří vás dokáží patřičně potrápit.

Human Resource Machine

Znáte legendární hru Little Inferno? Hra Human Resource Machine pochází od stejného vývojového studia a staví vás před velice obtížný úkol. V této hře totiž budete ovládat zaměstnance firmy a častokrát se přitom setkáte s řešením zajímavých hádanek. Problémem však je, že na vzestupu jsou stroje, které vám chtějí ukrást vaši práci. Zvládnete si ji udržet?

PropFun Pro – magic camera

S pomocí aplikace PropFun Pro – magic camera můžete ze svých snímků a fotografií vytvářet zajímavé koláže, které následně můžete sdílet s vašimi přáteli. Aplikace v sobě navíc obsahuje spoustu zajímavých efektů a samolepek, které vašim kolážím dodají zbrusu nový šmrnc.

Orderly – Simple to-do lists

Jak již samotný název napovídá, aplikace Orderly – Simple to-do lists slouží pro tvorbu nejrůznějších seznamů s úkoly. Ty jsou následně kategorizovány na jednotlivé dny či projekty, díky čemuž získáte nad vším daleko lepší přehled. Výhodou také je, že jsou všechny vaše záznamy synchronizovány skrze Cloud, tudíž vám postačí vytvořit seznam například z pohodlí domova na vašem iPadu a následně s ním můžete pracovat přes den na iPhonu.

Picture To Text App Pro

Máte před sebou nějaký obrázek s anglickým textem, přičemž daný text byste potřebovali patřičně naskenovat a uložit v textové podobě? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně by vám neměla utéct dnešní nabídka na aplikaci Picture to Text App Pro, která je ke dnešnímu dni zcela zdarma. S touto appkou totiž stačí pouze namířit na daný obrázek a text se vám ihned naskenuje do vašeho zařízení. Aplikace si poradí s anglickým, čínským, ruským, německým, španělských a řeckým textem.

Video Size Compressor

Zakoupením aplikace Video Size Compressor získáte perfektní nástroj, který je určen pro pokročilou kompresi vašich videí. V této aplikaci vám pouze postačí vybrat požadované video a zadat velikost, která je pro vás akceptovatelná a propracované algoritmy aplikace se o zmenšení postarají zcela za vás.

SMS Spam Stopper

Jestliže váš iPhone častokrát doslova bombardují spamové SMS zprávy, možná byste měli pouvažovat nad nějaký anti-spamovým řešením. Jedním z nich může být aplikace SMS Spam Stopper, která ve spolupráci s umělou inteligencí a vlastní databází dokáže určit, zdali se přijatá zpráva dá považovat za spam. Pokud ano, včas ji zablokuje a vás tak nebude nic rušit.

Dnes nejčtenější

.