Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace a hry, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na název aplikace.

Ad Maker for Ads & Banners

Jestliže se věnujete reklamě, rozhodně jste si vědomi toho, že klíčem k úspěšné reklamě je co nejpoutavější design a sdělení. S tímto vám hravě pomůže aplikace Ad Maker for Ads & Banners, která vám umožní tvořit ty nejrůznější reklamy a bannery přímo na vašem iPhonu či iPadu.

Movie Stream: Cast & Streaming

Jestliže hledáte spolehlivé řešení, pomocí kterého byste mohli sledovat IPTV přímo z vašeho zařízení s operačním systémem iOS, rozhodně byste si neměli nechat ujít dnešní nabídku na aplikaci Movie Stream: Cast & Streaming. Do té vám stačí přidat jednotlivé kanály a následně si můžete užívat ničím nerušený přímý přenos. Aplikace je taktéž kompatibilní se systémem tvOS.

TokoToko – Cute AR Doodle

Ve hře TokoToko – Cute AR Doodle bude vaším hlavním úkolem vyřešit netradiční hádanky. Ty jsou netradiční právě v tom, že k jejich řešení budete potřebovat papír a psací potřeby, jelikož hra úzce spolupracuje s rozšířenou realitou a dokáže vaše nákresy přečíst.

Klimper

Aplikace Klimper se dá označit za mobilní hudební studio, které obsahuje základy hudební teorie a umožní vám realizovat všechny vaše nápady. Zmiňovaná teorie by navíc měla zajistit doslova zážeh určité vášně do hudby a vy byste tak měli vytvářet lepší a lepší muziku.

Millimeter Pro – screen ruler

Hodilo by se vám na vašem iPhonu nebo iPadu přesné pravítko, které počítá s rozlišením obrazovky a následně vás informuje o případné vzdálenosti v milimetrech? Pokud jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci Millimeter Pro – screen ruler, která vám může usnadnit spoustu věcí.

Aerofly FS 2019

Ve hře Aerofly FS 2019 se vžijete do role pilota letadla a vrtulníku a bude vám umožněno prozkoumat vybrané části světa. Na první pohled vás nadchne propracovaná grafika, která je v případě této hry vskutku bezkonkurenční a následně vás mohou ohromit i propracované památky. Mezi ty se řadí například populární most Golden Gate, věznice Alcatraz a spousta dalších zajímavých reálií.

Brew Timer – Coffee Recipes

Pomalým tempem se nám blíží Vánoce, které se samozřejmě neobejdou bez rodiny. Pokud byste tu svou chtěli patřičně překvapit a potěšit je, rozhodně je nezklamete šálkem výtečné kávy. Tu vám právě může pomoci uvařit aplikace Brew Timer – Coffee Recipes, která obsahuje několik delikátních receptů s přesnými instrukcemi.

Dnes nejčtenější

.