Zavřít reklamu

Jablečný systém toho pro vášnivé hráče nabízí spoustu, avšak většinou se jedná o tradiční počiny, kam spadají například RPG, adventury nebo frenetické multiplayerové bojovky. Jednou za čas se ale na App Store podívá nějaký nový, o poznání zajímavější přírůstek, který sice nestrhne příliš velkou pozornost, ale zato vše vynahrazuje svou nespornou kvalitou. Jedním z nich by mohl být i filmový thriller She Sees Red, který nám jen tak nedá spát. Co vše můžeme čekat?

Vývojáři z Rhinotales jsou známí především díky svým netradičním titulům, které mnohdy osloví pouze úzkou skupinu hráčů, ač se jedná o nanejvýš kvalitní hry. Podobný případ by mohl tvůrce čekat i u jejich nejnovějšího počinu jménem She Sees Red, který se inspiruje klasickými filmovými thrillery a chce nabídnout obdobný zážitek. Konec konců, interaktivní hra Telling Lies se stala hitem a není vyloučeno, že tento titul dopadne podobně. Původně si již totiž She Sees Red našlo cestu i na Steam, kde si od hráčů vysloužilo záplavu pozitivních recenzí. Netrvalo dlouho a vývojáři přispěchali také s verzí pro mobilní zařízení, která má nabídnout plnohodnotný zážitek a opět bude sledovat osud detektiva, jenž se pokouší vyřešit vraždu v nočním klubu. Alfou a omegou bude pochopitelně příběh, která má být plný zvratů, dilemat a voleb, jež jako hráči a nezávislí pozorovatelé budeme muset učinit.

Tato skutečnost tedy značí i několik možných konců, jichž se s jistotou dočkáme. Každé dohrání by mělo trvat zhruba 30 až 35 minut, což se zdá sice jako poměrně krátká doba, ale vzhledem k téměř nekonečné záplavě možností je nanejvýš adekvátní. Jedinou mírnou vadou na kráse je ruský dabing doprovázený anglickými titulky, který by mohl být pro mnoho západních hráčů netradiční. Tvůrci naštěstí mysleli i na tento fakt a přispěchali také s anglickým dabingem. Pro lepší zážitek však doporučují původní verzi, která nejlépe odpovídá původní vizi a tomu, jak byla hra zamýšlena. V každém případě to zatím vypadá, že se můžeme těšit na pořádně temnou a nebezpečnou jízdu, která nápadně připomíná Heavy Rain. Hry se dočkáme již 4. prosince za přívětivých 79 korun.

Dnes nejčtenější

.