Zavřít reklamu

Vcelku rychlým tempem se nám blíží Vánoce a nám zbývá necelých 5 týdnů na nákup posledních dárků. Jestliže máte ve svém okolí nějakého jablíčkáře, u kterého nevíte, co byste mu měli koupit a navíc vás omezuje rozpočet, rozhodně byste si měli přečíst tento článek. Podíváme se totiž na deset kvalitních produktů, při jejichž koupit se vejdete do pěti set korun. Na webovou stránku s jednotlivými produkty se můžete přesměrovat kliknutím na jeho název.

Fitness náramek Niceboy X-Fitpolo

Fitness náramky se těší v posledních letech obrovské oblibě. Vzhledem k rozličným funkcím, které nabízí, se však rozhodně není čemu divit.Pokud sháníte kvalitu za přijatelné peníze, řešením může být X-Fitpolo od Niceboy. Ten nabízí monitoring srdečního tepu, měření ušlé vzdálenosti, spánkovou analýzu, ale také třeba voděodolnost či displej, na kterém si můžete zobrazovat rozličné notifikace z vašeho iPhonu či telefonu s Androidem. Kompatibilita s iOS a Android je samozřejmostí. 

Kryt Spigen Liquid Crystal Clear iPhone 11 Pro

Jak je již u Applu zvykem, při příležitosti zářijové konference jsme se dočkali zbrusu nového modelu iPhonu, kterým mimo iPhone 11 byl i jeho dražší sourozenec iPhone 11 Pro. Jestliže ve svém okolí máte nějakého šťastlivce, který se řadí mezi čerstvé majitele této vlajkové lodě, rozhodně ho potěšíte čirým obalem značky Spigen, díky kterému jde krásně vidět vytříbený design nejnovějšího iPhonu.

Sluchátka Niceboy HIVE E2

V dnešní době se stále stávají bezdrátová sluchátka více a více populární. Pokud by nás neomezoval zmiňovaný rozpočet, rozhodně bychom zde uvedli nejnovější AirPods nebo AirPods Pro. Pokud se však chcete vejít do pěti set, budete muset hledat nějakou levnější alternativu. Mezi tu bych osobně zařadil bezdrátová sluchátka značky Niceboy, a to model HIVE E2. Jejich kvalita je totiž na cenu poměrně solidní a rozhodně osmihodinová výdrž baterie nikoho neurazí.

Nabíječka Xiaomi Mi Wireless Charging Pad

Od vydání iPhonu 8 se každý model těší podpoře bezdrátového nabíjení. Neexistuje větší potěšení, než když máte možnost nabít telefon, aniž byste se museli otravovat s často překážejícím kabelem. Z tohoto důvodu určitě každého majitele novějšího iPhonu potěší bezdrátová nabíječka značky Xiaomi, která dokonce podporuje rychlé nabíjení a stojí pouze čtyři stovky. Tato bezdrátová nabíječka je navíc maximálně bezpečná, jelikož disponuje kvalitní přepěťovou ochranou a v případě přehřání se automaticky odpojí ze sítě.

 

Nabíječka Xiaomi Mi Wireless Charging Pad

Nabíječka FIXED s odnímatelným Apple Lightning kabelem

Pokud ve svém okolí však máte někoho, kdo na kabel nedá v žádném případě dopustit, možná byste měli sáhnout spíše po klasické drátové nabíječce značky Fixed. Ta je dokonce dodávána s licencovaným Apple Lightning kabelem a dokonce podporuje rychlonabíjení.

Nabíječka FIXED s odnímatelným Apple Lightning kabelem

Speck SmartShell Black MacBook Pro 13″ 2016/2017

Jablečné produkty se na trhu rozhodně neřadí mezi ty nejlevnější a jak je všem fanouškům kalifornského giganta známo – za kvalitu se musí platit. Žádný vlastník MacBooku z tohoto důvodu neopovrhne možností zlepšit odolnost svého zařízení, čehož může být dosaženo pomocí pouzdra Speck SmartShell Black pro 13″ MacBook Pro z roku 2016 a 2017.

Nabíjecí kabel Belkin MIXIT 90° Lightning

Máte ve svém okolí člověka, který nejednou vzpomenul, že by se mu hodil zahnutý nabíjecí Lightning kabel? Přesně tohle je totiž produkt, který by si takový člověk přál najít pod stromečkem. Zakoupením kabelu značky Belkin rozhodně nešlápnete vedle a dané osobě na tváři vykouzlíte patřičný úsměv – a to za necelé čtyři stovky.

Belkin MIXIT 90° Lightning

Tvrzené sklo PanzerGlass Standard čiré zadní

Každý majitel jablečného telefonu si na něm patřičně cení jeho vytříbený design. Aby však zůstal nepoškozen, je nutno se k zařízení chovat s úctou a používat pasivní ochranné prvky. Spousta lidí opomíná na zadní část svých iPhonů X a XS, které jsou tvořeny ze skla, tudíž se velmi snadno poškrábou. Vhodný dárek pro majitele těchto telefonů je rozhodně kvalitní tvrzené sklo značky PanzerGlass, které se postará o zmiňované záda iPhonu.

Tvrzené sklo PanzerGlass Standard čiré zadní

Viking V4 USB 3.0 4v1 černá

Jestliže někdo z vaší rodiny či z vašich přátel často využívá úložišť v podobě externích karet, určitě by mu mohla přijít vhod jejich čtečna značky Viking. Ta se zapojuje do konektoru typu USB 3.0 a poradí si s kartami typu SD, micro SD, micro SDHC a micro SDXC.

Herní ovladač iPega 9128 Bluetooth Gamepad Black KingKong

Pokud hledáte vhodný dárek pro nadšence mobilních her, který tráví nejvíce času hraním jedné z nejpopulárnějších battle royale her PlayerUnkown’s Battleground (PUBG), rozhodně jej nezklamete tímto bezdrátovým gamepadem. Tento ovladač značky iPega je totiž přímo navržen pro hraní této hry a dokáže značně posunout celou úroveň hraní na zcela novou úroveň.

Dnes nejčtenější

.