Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Pro dnešní den si však uvedeme pouze aplikace, které v době psaní článku byly na Mac App Store ve slevě. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na její název.

File List Export

Aplikace File List Export vám umožní vytvářet ty nejrůznější seznamy, přičemž jednotlivé položky tvoří soubory, fotografie či videa. Takovéto seznamy navíc následně můžete exportovat ve formátu CSV a případně je sdílet se svými přáteli.

Původní cena: 179 Kč (49 Kč)

Super Denoising – Photo Noise Reduction

Aplikace Super Denoising – Photo Noise Reduction slouží pro úpravu vašich fotografií, u kterých si hravě dokáže poradit se šumem a špatným světlem. Podle oficiální dokumentace s pomocí této appky můžete při správném nastavení dokonce zachránit vskutku špatné fotografie, které byste jinak odstranili.

Původní cena: 249 Kč (Zdarma)

Final Draft 11

Věnujete se psaní scénářů a divadelních her a rádi byste posunuli způsob svého psaní na zcela novou úroveň? Jestliže jste si na tuto otázku odpověděli ano, rozhodně byste měli zvážit aplikaci Final Draft 11, která je naprostou jedničkou ve svém oboru. Tato aplikace kombinuje to nejlepší z programů pro zpracování textu a přidává k tomu správné formátování scénářů.

Původní cena: 4 590 Kč (3 990 Kč)

Aurora HDR 2019

Aplikace Aurora HDR 2019 slouží pro detailní úpravu vašich HDR fotografií, což zvládá vskutku bravurně. Tato appka totiž pro zmiňovanou úpravu využívá umělou inteligenci, která sama nejlépe pozná, jak by mohla vaše snímky vylepšit.

Původní cena: 2 790 Kč (1 490 Kč)

Twitterrific

Pokud hledáte nějakého twitterového klienta pro operační systém macOS, rozhodně byste se měli podívat na aplikaci Twitterrific. Tento klient vás informuje o všem důležitém, co se na Twitteru stane a upozornění vám odesílá přímo do vašeho notifikačního centra.

Původní cena: 449 Kč (199 Kč)

Farming Simulator 19

Toužili jste někdy po tom být farmářem a obdělávat vlastní statek? Ve hře Farming Simulator 19 bude přesně tohle vaším hlavním úkolem a vy se v tomto simulátoru budete potýkat s typickými problémy, které trápí každého správného farmáře. Ve hře se budete starat o zmiňovaný statek, obdělávat pole a spoustu dalšího.

Původní cena: 879 Kč (649 Kč)

Thief Simulator

Přemýšleli jste někdy nad tím, jaké by to bylo vcítit se do role lupiče? Ve hře Thief Simulator se jím totiž stanete a vaším hlavním úkolem bude vykrádat ty nejrůznější domy, a to navíc přímo v otevřeném světě. Postupným hraním si odemknete daleko lepší vybavení, díky čemuž budete moci vykrádat více a více zabezpečenější domy.

Původní cena: 19,99€ (10,99€)

Dnes nejčtenější

.