Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Podzim začíná nabírat na obrátkách a to samé platí i o tradičních slevových akcích Black Friday, které si na toto období každoročně připravují tuzemští obchodníci. Jedním z nich je i náš partner Mobil Pohotovost, který v rámci svého Black Friday srazil ceny velkého množství Apple produktů na skutečně zajímavé úrovně. Co lze tedy nyní sehnat levněji?

Pokud lačníte po novém iPhonu, určitě vás potěší, že se do slevové nabídky dostaly jak starší, tak i novější modely. Vybírat tak můžete jak z iPhonů 6s, tak i z loni představených iPhonů XS a potažmo jejich verzí Max. Ceny všech těchto telefonů spadly v porovnání s původní cenou o vyšší tisíce korun. Milovníky krytů pak potěší skutečnost, že se výrazného zlevnění dočkaly i originální pouzdra pro iPhony X a XS Max. Ty tak lze v různých barvách nyní koupit i o více než polovinu levněji. Jediný problém je ten, že skladové zásoby nejsou bezedné a je tak možné, že pokud se pro jejich koupi nerozhodnete ihned, později už budete mít smůlu.

Kromě iPhonů lze za příjemné ceny získat i loňské Apple Watch Series 4 a to ve všech dostupných barvách, velikostech i edicích (tedy klasické či Nike+). Ať se rozhodnete sáhnout po jakémkoliv modelu, jeho cena nepřekročí hranici 10 tisíc korun, což je u takto kvalitního produktu jistě skvělá zpráva – tím spíš, když se téměř neliší od letos představených Series 5. 

Ceny dále padly i u Apple TV HD a 4K – tedy produktů, které se začínají mezi jablíčkáři těšit čím dál větší popularitě. Pokud láká podobná hračka i vás, v případě HD verze (Apple TV 4. generace) si připravte jen 3790 korun, v případě 4K verzí pak 4690 korun za 32 GB variantu a 5190 korun v případě 64 GB varianty. Ceny jsou tedy opravdu příznivé a lákavé. Totéž se dá říci i o Magic Keyboard 2 a Magic Mouse 2 jak v bílé, tak vesmírně šedé edici, jelikož i jejich ceny padly o stovky korun. Například bílá Magic Mouse vás tak díky tomu vyjde na méně než 1800 korun, což už je skutečně zajímavá cena. Zapomenout nesmíme ani na majitele iPadů Pro, pro které si MP nachystalo slevu na Apple Pencil 2. generace. Ta tak nyní vyjde jen na 3190 korun namísto klasických 3490 korun. 

Dnes nejčtenější

.