Zavřít reklamu

Jablečná společnost na Apple TV+ rozhodně nešetří a rozjíždí reklamní kampaň na plné obrátky. Není divu, Apple do služby investoval již více než miliardu dolarů a očekává, že se mu do posledního dolaru vrátí. Společnost totiž vsází zejména na zvučná jména a originální snímky, které v konkurenčním prostředí snadno obstojí. Po seriálu See a spoustě dalších netradičních počinů tu máme něco podobného ražení, avšak o poznání odlehčenějšího. A to komedii Ted Lasson, která vykouzlí úsměv na tváři nejednomu fanouškovi fotbalu.

Zatímco až doposud kraloval internetovým streamovacím vodám Netflix, nyní přichází další technologický gigant, který má tento stav zvrátit. Apple své platformě Apple TV+ maximálně důvěřuje, a stejně tak herci, jenž se na obsahu podílí. Nejžhavějším kandidátem je momentálně pravděpodobně temný sci-fi seriál See, který výkonní producenti neváhali kvalitou a propracovaností přirovnat ke Game of Thrones. Pochvalně se o počinu vyjádřil i Jason Momoa, který si v seriálu střihne roli jedné z hlavních postav. Jablečná společnost ale nezapomněla ani na odlehčenější a mírumilovnější snímky. Z tohoto důvodu oznámila komediální seriál Ted Lasso, v němž si zahraje například Jason Sudeikis. Původně se postava Ted Lasso, svým chováním ne nepodobná například Jimu Carrymu, objevila ve videu od NBC Sports v roce 2013, kde vtipnou upoutávkou lákala diváky na English Premier League. A právě tento zábavný charakter se vrací v plné síle.

Někdy zkrátka neexistuje lepší reklama než humor, což video od NBC Sports jasně dokazuje. V něm se fiktivní postava Ted Lasso snaží pobavit fanoušky a zároveň je zlákat na sledování tehdejší ligy. Apple této situace využil a požádal Jasona Sudeikisiho, jenž si Lassa původně zahrál, aby ho ztvárnil ještě jednou v chystaném stejnojmenném seriálu. Příběh bude totiž sledovat osud trenéra amerického fotbalu, který se shodou okolností dostane k trénování anglického fotbalového klubu, aniž by měl s tímto typem sportu jakékoliv zkušenosti. Už jen tato skutečnost naznačuje, že se máme na co těšit. Na pilotním dílu se navíc bude podílet Bill Lawrence, stojící například za Ground Floor a Undateable. Pokud tedy máte rádi fotbal nebo kvalitní komedie, rozhodně doporučujeme vývoj ohledně tohoto seriálu sledovat. Ostatně, jak dopadne se dozvíme již 1. listopadu, kdy Apple TV+ vychází. Nezbývá než doufat, že Apple tímto pokusem nešlápl vedle a kvalitou bude seriály srovnatelné s ostatními streamovacími platformami.

Dnes nejčtenější

.