Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jestli lze nějakou hračku označit za fenomén, který se těší již řadu let obrovské popularitě, je to bezesporu LEGO. Tato stavebnice, jejímž původním domovem je Dánsko, si totiž získala za dobu své existence stovky milionu příznivců po celém světě, kteří si s ním krátí dlouhou chvíli takřka v jakémkoliv věku. Právě ty nyní potěší příjemná slevová akce na Alze, díky které lze na LEGO stavebnicích ušetřit 20 %. 

LEGO není jen o neustálém přeskládání kostek či skládání různých předmětů podle návodů. U složitějších řad této stavebnice je potřeba mnohdy zapojit i svůj důvtip a popasovat se s nástrahami, které se například u edice Technic vyskytují poměrně rády. Skvělé je navíc i to, že jde LEGO s dobou a třeba u edice Hidden Side nabízí možnost propojení stavebnice s rozšířenou realitou. Stačí k tomu jednoduchá aplikace, která je zdarma stažitelná v App Store, herní set a volià – zábava, o které se nám ještě před pár lety nesnilo, může začít. Skvělé je navíc to, že základní sety pro AR hraní stojí skutečně pár korun, takže i kdyby vás tento typ LEGA nebavil, vaše peněženka kvůli tomu rozhodně nezapláče. 

Pokud tedy milujete LEGO i vy a užíváte si chvíle s ním ať už v rámci kratochvílí s vašimi ratolestmi či po večerech jakožto balzám na nervy po těžkém pracovním dnu, na nabídku Alzy se určitě podívejte. Sleva 20 % je totiž rozhodně příjemná a možná vás konečně donutí některé typy stavebnice konečně otestovat či díky ní jen zavzpomínáte na mládí. 

Stavebnice LEGO na Alze seženete zde

Dnes nejčtenější

.