Zavřít reklamu

Rozbalení nového iPhonu je pro každého milovníka Applu svátek – tím spíš, pokud rozbaluje model představený teprve před pár dny. Přesně tato příjemná povinnost nyní je i před námi, jelikož nám do redakce dorazily všechny novinky, které Apple před více než týdnem představil. Mezi nimi naleznete mimo jiné iPhone 11, na jehož rozbalení se v následujících řádcích zaměříme.

Apple s baleními svých iPhonů zkrátka neexperimentuje. Tak přesně takto by se dalo v krátkosti shrnout balení letošních a potažmo i loňských či předloňských iPhonů. Ani u “jedenáctky”, která tu právě před námi leží, se totiž nedočkáte prakticky žádné krabičkové revoluce, nýbrž klasiky ve formě bílých stěn s vyobrazením zad telefonu na horní části krabičky, logy a nápisy Applu po bocích a detaily o přístroji na spodku krabičky. Designově se tedy Apple u krabiček vrátil k iPhonům s rámečky, které na nich též vyobrazoval zezadu, aby bylo lépe vidět, o jakou barevnou variantu se jedná. V případě iPhonů X a XS však na víko umístil obrázek iPhonu zepředu, díky čemuž jsme si tak mohli prohlédnout jeho výchozí tapetu ještě před jeho zapnutím. 

Jakmile fólie z krabičky strhnete a vyčkáte pár vteřin, než její spodní část vyjede z horní, nový iPhone máte rázem jako na dlani. “Jedenáctka” je položena displejem dolů, díky čemuž si můžete okamžitě detailně prohlédnout její fotoaparát. Jakmile telefon vyjmete, můžete se začíst do manuálů, které jsou umístěny pod ním, či si něco vyzdobit dvojicí samolepek, které Apple nezapomněl přibalit. V krabičce dále naleznete klasická drátová sluchátka EarPods s koncovkou Lightning, metrový Lightning – USB-A kabel a 5W nabíjecí adaptér. Právě ten je dle mého názoru největší slabinou balení, jelikož telefon nabije skutečně velmi pomalu. Přitom k Pro modelům přidává Apple do krabiček výkonnější 18W adaptér, který využívá třeba i u iPadů Pro (2018), díky čemuž telefony využijí svou funkci rychlonabíjení a vy tak při dodávce energie neztratíte až tolik času. Snad se tedy Apple v tomto směru polepší a za rok nás potěší výkonnými nabíječkami u všech modelů. 

iPhone 11 unboxing

Dnes nejčtenější

.