Zavřít reklamu

iPhone 11 Pro ve 256 GB úložné variantě ve vesmírně šedé či půlnočně zelené je dle všech dostupných informací nejžádanější iPhone z trojice, kterou Apple představil minulé úterý. Přesto se nám jeden takový kousek – konkrétně vesmírně šedý – podařil ulovit do redakce, díky čemuž jej tak můžeme reálně otestovat jako jedni z prvních u nás. Ještě než se však pustíme do samotného testování nás čeká jeho rozbalení. Nebylo by ovšem škoda, kdybychom si jej nechali sami pro sebe?

Pokud jste si nový iPhone objednali a stále na něj čekáte, čekání se vám pokusíme zkrátit následujícími řádky zachycujícími jeho unboxing. Jak jsem již zmínil výše, my konkrétně do redakce získali vesmírně šedý iPhone 11 Pro, který vám jako všechny Pro modely dorazí v sytě černé krabičce zdůrazňující, že se právě v ní skrývá něco víc než jen obyčejný iPhone. Ty totiž Apple balí do klasických bílých boxíků. Shodu tak ve výsledku naleznete “jen” u loga Applu a nápisů na bocích krabičky, fotky zad telefonu na horní straně víka a detailů o něm na spodku. Stejně jako v případě iPhonu 11 Pro Max i 11 je krabička v ruce relativně těžká, čemuž se však nelze divit vzhledem k tomu, že ukrývá telefon tvořený sklem a ocelí, který navíc oproti loňskému modelu mírně přibral na váze. Hmotnost ale zřejmě lehce zvyšuje i nová 18W nabíječka, o které se pobavíme později. 

Jakmile fólii z černé krabičky strhnete a přečkáte několikavteřinové vysouvání spodního dílu z horního, máte okamžitě telefon na očích. Poměrně zajímavé je, že zespodu horního víka je nepatrný výlisek pro modul fotoaparátu, díky kterému se telefon v krabičce při přepravě vůbec nehýbe, což je rozhodně fajn. Po vytažení telefonu na vás pak čekají už jen manuály s jehlou na SIM či obligátními samolepkami, EarPods s koncovkou Lightning, Lightning – USB-C kabel a výše zmíněná nová 18W nabíječka, díky které jste schopni nový telefon nabíjet mnohem rychleji než s 5W adaptéry, které Apple přibaloval ke všem iPhonům do loňska a letos v tomto trendu pokračuje alespoň u iPhonu 11. Nabíječkou však veškerá překvapení končí, což však vzhledem k tomu, že nejdůležitější částí balení je stejně telefon nikomu až tak vadit nebude. Jaký na nás udělal dojem se dozvíte na našem magazínu již velmi brzy. 

iPhone 11 Pro krabicka

Dnes nejčtenější

.