Zavřít reklamu

Představení nových iPhonů je již pár dní za námi a spuštění  předobjednávek  jakbysmet. Apple tak začíná pomalu připravovat předobjednané iPhony k doručení jejich novým majitelům, kteří se jich dočkají už v pátek 20. září. Doposud jsme však nevěděli, v jakých krabičkách je naleznou. Apple totiž design svých krabiček vždy lehce pozmění, čímž novinku od předešlých generací odliší. I design krabiček však již díky leakerovi Benu Geskinovi známe.

Geskin na svém Twitteru sdílel několik fotografií iPhonů v originálních krabičkách, které jsou podle všeho připraveny k expedici do jednotlivých obchodů. Na fotkách je ale bohužel jen jeden typ krabiček, přestože nový iPhone 11 Pro a 11 Pro Max dorazili hned ve čtyřech variantách – konkrétně zlaté, stříbrné, vesmírně šedé a půlnočně zelené. Nicméně vzhledem k tomu, že se Apple letos odklonil po dvouleté anabázi od používání displeje s tapetou na horní stranu krabičky zpět k zádům telefonů je jasné, že se od sebe budou krabičky lišit jen barvou telefonu. Na jejich podobu se můžete podívat v galerii pod tímto odstavcem.

Poměrně zajímavé je kromě návratu od tapet zpět k zádům i to, že letošní krabičky budou dle fotek černé, zatímco vloni a předloni u iPhonů X a XS prodával Apple své telefony v klasických bílých boxech. Je však možné, že se letos kvůli zdůraznění „Pro“ funkcí rozhodl použít právě černou, jelikož s ní své „Pro“ produkty spojuje. Vzpomeňme třeba na představení iMacu Pro nebo třeba grafiky u jeho MacBooků Pro. Všechny tyto věci pojí mezi sebou tmavé barvy – ať už vesmírně šedé tělo iMacu Pro či černé pozadí grafik pro MacBooky (které jsou jinak samozřejmě prodávány i ve stříbrné). Tato paralela je tu tedy určitě možná. Jasněji ale budeme mít až ve chvíli, kdy se dozvíme design krabiček k iPhonům 11. Aby totiž do této pomyslné skládačky zapadly, musely by být bílé.

Dnes nejčtenější

.