Zavřít reklamu

Také jste jako malí milovali LEGO a rád stavěli kostičky? Někteří vývojáři z toho zkrátka nevyrostli a místo reálného světa se pokusili tuto legendární stavebnici přenést také do toho virtuálního. LEGO hry se staly okamžitým hitem a téměř všechny dosavadní díly se umístily v žebříčku nejprodávanějších titulů. Nejen z tohoto důvodu se tvůrci rozhodli vytvořit mobilní verzi, která by potěšila také fanoušky na iOS a Androidu.

Za LEGO Legacy: Heroes Unboxed nebude stát nikdo jiný než vydavatel Gameloft, který je sice známý mikrotransakcemi a uzavíráním hráčů za platební brány, ale v tomto případě snad udělá výjimku. Podle tvůrců nás čeká sbírání klasických i moderních figurek, speciálních kostiček a nejrůznějších předmětů, jenž budeme moci následně využít ke stavbě. Nebude chybět prolnutí všech oblíbených herních i televizních univerz, kde se potká řada hrdinů ze všech koutů fantasy světů. S neokoukanou hratelností sice příliš nepočítejte, ale zato se prý můžeme těšit na vylepšené herní mechaniky a ovládání přizpůsobené mobilním zařízením. O jak plnohodnotný zážitek půjde je sice ve hvězdách, ale mobilní hry jsou doména Gameloftu, tudíž bychom se o kvalitu nebáli.

Pokud vás roztomilé kostičkované dobrodružství zaujalo, neváhejte zamířit na oficiální stránky, kde najdete odkaz na předběžnou registraci. Hry se dočkáme někdy na podzim, ale tvůrci nebyli ohledně detailů a samotného vydání příliš sdílní. Pochopitelně vás za snahu čeká také nějaká ta odměna, jež bude ve formě herní měny a speciálních diamantů. Zároveň dostanete na výběr mezi několika miniaturními figurkami, které vám po spuštění hry přistanou do inventáře. Uvidíme, jak si francouzská herní společnost s tímto mixem všemožných žánrů a postav poradí. Něco podobného tu již v minulosti bylo, konkrétně LEGO Worlds, které zaznamenalo obří úspěch a ukázalo, že i zdánlivě nesouvisející paleta různorodých hrdinů a stavebních materiálů může na pár desítek hodin zabavit. Vrhnete se do kostičkovaného světa a vrátíte se zpět do svých dětských let?

Dnes nejčtenější

.