Zavřít reklamu

Komerční článek: Jste hudební nadšenci a vaším oblíbeným zdrojem hudby je streamovací služba Apple Music? Jestli jste jednohlasně řekli ano, tak pro vás v Alze připravili akci na chytrý reproduktor HomePod. Že ho ještě doma nemáte? Teď určitě nastal čas to napravit.

Toto zařízení disponuje nejen skvělým zvukem, ale i schopností ovládat vaši chytrou domácnost. S příkazem „Hey Siri“ budete mít všechny informace, dalo by se říct, na dosah správného povelu. Počasí, čtení zpráv, informace o dopravě a prostě všechno, s čím virtuální asistentka od Applu dokáže poradit. S HomeKitem naopak můžete ovládat světla, teplotu a další podporované příslušenství. V jednoduchém designu se skrývá opravdu kvalitní výbava, která se postará o unikátní zážitek z poslechu hudby. Ano, přímo u vás doma, třeba v obývacím pokoji. Stačí mít Apple Music a máte neomezené množství hudby, kterou můžete poslouchat dle své nálady nebo aktuální situace. Uvnitř se totiž skrývá basový měnič doplněn o sedm výškových. Kvalitní poslech je tak zaručen, protože jsou měniče umístěny po celém obvodu. Každý měnič je navíc doplněn o vlastní zesilovač.

Nemusíte se bát, že by vás Siri neslyšela, protože o to se postará hned šestice mikrofonů. Navíc slouží k tomu, aby celkové zvukové podání bylo šité na míru vám i vaší domácnosti. Vybrat si můžete hned ze dvou barevných variant.

Dnes nejčtenější

.