Zavřít reklamu

S karetními hrami jako by se poslední dobou roztrhl pytel, avšak málokteré z nich stojí za zmínku. Naštěstí tu máme hříčku od Capcomu, která rozhodně neurazí a naopak se jedná o počin, jenž by mohl rozvířit stojaté vody mobilních karetních titulů. Ve spolupráci s GungHo Online Entertainment se japonská společnost pustila do tvorby hry TEPPEN, nápadně připomínající Hearthstone od Blizzardu. A podle všeho to vypadá, že se máme na co těšit.

https://youtu.be/LGgnH0vgCwM

TEPPEN je netradiční a poměrně okouzlující karetní hra, která vás nechá soupeřit s ostatními hráči a především nabídne něco, co většina hráčů neodmítne – charaktery z Capcom univerza. Dočkáte se tedy postav z Resident Evil, Devil May Cry, Street Fighter a spousty dalších, jež budete moci využívat a nadále vylepšovat. Pochopitelně vás nikdy nebude nutit ihned se účastnit bitev pro více hráčů a k dispozici bude také mód pro jednoho. Ten vás provede různorodými příběhy a pokud si troufnete, můžete si zkusit hodnocené zápasy s ostatními. Samotný design postav vypadá zatím nadmíru povedeně a nezklame ani skalní fanoušky. Ostatně to jsou právě oni, na koho hra pravděpodobně zejména cílí. Zda budou plně spokojení ukáže až čas.

Uvidíme, zda se nakonec hra vyvede ke spokojenosti jak vývojářů, tak především hráčů. Nicméně není třeba zdlouhavých popisů, titul si můžete stáhnout již nyní na iOS a Androidu. Veškerý obsah bude pochopitelně zdarma, avšak Capcom do hry zapracoval mikrotransakce, takže platebním branám se pravděpodobně nevyhnete. Nezbývá než doufat, že nebudou příliš fatální a nedočkáme se například lepších karet za reálné peníze. Hlavními položkami ke koupi budou však pravděpodobně skiny a nebo herní měna. Další zvláštností je, že hru neprovázel žádný přehnaný marketing ani předčasné recenze. Japonská společnost je ale zárukou kvality a i mobilní tituly se mohou pyšnit vypiplanou optimalizací a spoustou možností. Zkusíte si karaetní TEPPEN na vlastní kůži?

TEPPEN

Dnes nejčtenější

.