Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Přemýšlíte nad pořízením iPhonu XR? Pak máte nyní u iWantu jedinečnou šanci jej získat za skutečně parádní cenu. Od 2. do 26. června totiž u něj probíhá akce, díky které můžete získat při výkupu svého starého Apple zařízení k jeho ceně bonus 2000 korun na nákup nového iPhonu XR. Díky tomu vás tak telefon může vyjít třeba jen na 9 490 korun. 

Využití akce je naprosto jednoduché. Stačí, abyste na některou z prodejen dorazili se svým starým Apple zařízením, kterého se již chcete zbavit. Na té jej technici iWantu prohlédnou a nabídnou vám za něj maximální možnou výkupní cenu. Pokud jí přijmete, částku vám vyplatí a v případě, že si chcete odnést domů iPhone XR, přihodí k ní další 2000 korun. Takto jednoduché to vše je. 

Pokud by vás zajímalo, jakou výkupní cenu vám může iWant za vaše staré zařízení nabídnout, mrkněte na jeho webové stránky. Dozvíte se na nich totiž alespoň přibližnou částku, se kterou byste mohli z obchodu odcházet. Její výše však samozřejmě závisí na celé řadě faktorů a tak tím nejspolehlivějším způsobem, jak cenu zjistit, je zanést zařízení přímo na prodejnu a poptat se.

iPhone XR lsa FB

Dnes nejčtenější

.