Zavřít reklamu

Mrzí vás, že už v App Storu na iOS nenalézáte hry, na kterých jste před pár lety na starších iPhonech ujížděli? Pak pro vás máme skvělou zprávu. Některé legendární hry by se totiž měly již brzy dočkat oživení a do App Storu znovu dorazit. Přizpůsobené sice budou novým iPhonům a iOS, jinak se však od svých původních verzí lišit nemají. 

Hry budou ke stažení přes App Store. Pamatujete si vůbec ještě na to, jak vypadal v iOS 10 a starším?:

Za oživením her bude stát projekt GameClub, o kterém jsme vás informovali již zhruba před dvěma měsíci. Tehdy jeho členové oznámili, že pokud se jim podaří sehnat dostatek financí, oživování her nestojí prakticky nic v cestě. A právě peníze se sehnat bez větších problémů podařily. Konkrétně se jedná o částku 2,5 milionu dolarů, která by měla na rozjetí projektu bez problému stačit. 

Při oživování legendárních her spojí síly jak jejich původní tvůrci, tak i lidé z GameClub. Čeho všeho se dočkáme sice v tuto chvíli jasné bohužel není, podle dostupných informací však již procházejí prvními testy, aby byly zhruba na podzim letošního roku připraveny k ostrému vypuštění. Hry by neměly být zdarma ke stažení, ale zatím není jasné, jak je jejich tvůrci ocení. Vzhledem k cenám ostatních iOS her se však zřejmě nebude jednat o nic dramatického. 

Plodný podzim

Obecně se dá říci, že závěr letošního roku bude pro jablíčkáře ujíždějící na hrách skutečně zajímavý. Kromě oživení legendárních titulů se totiž dočkáme i spuštění služby  Arcade, kterou Apple světu představil teprve před pár týdny. V té má být k dispozici velké množství her vytvořených exkluzivně pro jablečné systémy, které bude možné hrát multiplatformně. Cena služby ale není bohužel zatím známá. 

doom-odstranen-v-ios-11-fb

Dnes nejčtenější

.