Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Pinball Breaker Forever

Pinball Breaker Forever úspěšně kombinuje mechaniku pinball her s rozbíjením cihel, čímž vám přináší jedinečný zážitek z této arkády. Neonové bloky sestupují na město, záleží jen na vás, jak si s nimi poradíte. Pokud se totiž dostanou až do města, nastane rychlý konec hry. Hra nabízí nekonečné náhodně generované úrovně, spoustu „power-ups“, 15 typů miniher nebo podporu MFi.

[appbox appstore id1020947824 oldprice=“49Kč“]

idyoma – language exchange

Idyoma vám pomůže naučit se nový jazyk prostřednictvím konverzace. Spojuje vás se studenty jazyků ve vaší oblasti, kteří již mluví jazykem, který se snažíte naučit, a kteří se zajímají o jazyk, který vy již naopak znáte. To vzájemně prospívá oběma stranám a pomáhá tak s výukou lépe, než si dovedeme představit.

[appbox appstore id1236608549 oldprice=“49Kč“]

Equity Maps – Chart Dialogue

Pomocí Equity Maps můžete graficky zaznamenávat interakce studentů nebo kolegů a použít jej k měření úrovní či účastí. Okamžitá analýza a animované přehrávání ve více rychlostech přispěje k diskusi a zapojí všechny do hlubšího zamyšlení. Aplikace přináší sladné sledování a hodnocení výkonu a zapojení studentů.

[appbox appstore id1027153378 oldprice=“79Kč“]

Fractal Space HD

Zažijte nezapomenutelný zážitek z Fractal Space. Jedinečné dobrodružství a logická hra od francouzských nezávislých vývojářů. Vyřešíte záhady této stanice a přežijete? Tohle už bude jen a jen na vás. Budete se utkávat se spousty překážkami, od laserů, přes pohyblivé pily, až po obří drtiče. Naštěstí máte k dispozici jetpack a taser zbraně.

[appbox appstore id988799702 oldprice=“25Kč“]

SOS QR

Aplikace SOS QR vám pomůže připravit se a zůstat v bezpečí během nouzové situace, ať už doma nebo na cestách. S rychlími tlačítky SOS a OK upozorníte své nouzové kontakty o vaší poloze. Obsahuje také QR kód, díky kterému si pracovníci na pohotovosti mohou zobrazit vaše důležité zdravotní informace ve vlastním jazyce. 

[appbox appstore id924710303 oldprice=“129Kč“]

Stop the Fuzz

Vyzkoušejte své reflexy v tomto rychle se rozvíjejícím arkádovém dobrodružství. Je to jednoduché. Vše, co musíte udělat je Stop Fuzz! Pomocí „tapnutí“ aktivujete lasery, díky kterým zničíte fuzz koule. Ale pozor! Všechny drahokamy musíte nechat projít.

[appbox appstore id1158808877 oldprice=“25Kč“]

Pocket Price

V těchto dnech se zdá, že si můžete koupit opravdu cokoliv. Proto ale si nezapomeňte před dalším nákupem stáhnout Pocket Price. Tato aplikace je pohodlný nástroj, který bude kalkulovat diskontované prodejní ceny a daně při nákupu.

[appbox appstore id298056388 oldprice=“25Kč“]

iOS 12

Dnes nejčtenější

.