Zavřít reklamu

Pravidelně vám přinášíme seznam několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Storu a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma či za zvýhodněnou cenu. Snažíme se vybírat jen ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Bohužel, může se stát, že aplikace opět sklouzne k původní ceně, což však neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko Stáhnout či na název aplikace. Ke stažení aplikace můžete použít také QR kód.

PDF Password Remove

Pomocí této aplikace můžete odemknout jakékoliv omezené PDF dokumenty. Pokud je však soubor chráněn, musíte nejprve kliknout na zámek, který se objeví v pruhu položek. Program podporuje všechny verze Adobe Acrobat.

[appbox appstore id908137533 oldprice=“99Kč“]

Translator!!

S tímto překladačem přestanou být cizí jazyky těžkým oříškem! Podporuje překlad mezi 58 světovými jazyky, včetně toho našeho! Stačí jen zadat, do kterého nebo ze kterého jazyka chcete překládat a začít psát. Aplikace funguje rychle a je velmi intuitivní.

[appbox appstore id511360429 oldprice=“499Kč“]

Emojify – Swap words to Emoji

Vyměňte slova za emotikony! To vše jednoduchým kliknutím! Aplikace Emojify přichází se zábavnou funkcí, která oživí vaše konverzace. Není třeba otevírat žádné okno s emoji. Stačí jednoduše vybrat zadaný text a pomocí zkratky CMD+A jej převedete na emoji. Jednoduché ale okouzlující!

[appbox appstore id1299423982 oldprice=“179Kč“]

Slevy her pro Mac na Steamu

Victory at Sea

Roundabout

[appbox steam simple 303430 oldprice=9,99€]

Into the Void

[appbox steam simple 420270 oldprice=4,99€]

Pivot XL

[appbox steam simple 843440 oldprice=0,79€]

macbook fb

Dnes nejčtenější

.