Zavřít reklamu

Společnost Beats, která je už nějakou dobu pod křídly jablečné společnosti, představila nová sluchátka Powerbeats Pro na začátku tohoto měsíce. Očekává se od nich mnohé, byť mají plno věcí společných s AirPods od Applu. Stejný je například použitý čip H1, senzory pro detekci uší, rychlé a jednoduché párování a podpora Hey Siri. Včera jsme se od společnosti Beats dočkali nového videa, ve kterém jsou v hlavní roli světoví sportovci, kteří používají právě Powerbeats Pro.

Powerbeats Pro:

Video je doprovázeno novým singlem Saw Lightning od Becky. Tato skladba vyšla taktéž teprve včera a mimo jiné už je k dispozici i na Apple Music. O natočení videa se postaral nositel ceny Grammy, Hiro Murai,  který se postaral například o natočení videoklipu ke skladbě This is America od Childish Gambino. Ve videu má každý sportovec v uších pár bílých Powerbeats Pro, konkrétně ve videu najdete následující sportovce: gymnastku Simone Biles, boxera Anthony Joshua, tenisovou jedničku Serena Williams, basketbalového hráče LeBron James, fotbalového hráče Eden Hazard, rugbyového hráče Owen Farrell, boxera Ramla Ali, vzpěrače Zoe Smith, basketbalového hráče Ben Simmons, fotbalového hráče Odell Beckham Jr., lyžaře Kevin Rolland, skateboarderku Leticia Bufoni, horolezkyni Miho Nonaka, snowboardera Shaun White, fotbalového hráče Alex Morgan, běžce Ruddy Trobrillant a tanečnici baletu Jasmine Perry.

Apple plánuje vydání sluchátek Powerbeats Pro v letošním květnu. Cena je pro Spojené státy stanovena na 250 dolarů. Není prozatím jisté, zdali se dočkáme možnosti předobjednávky, tak stejně se neví úplně přesné datum uvedení na trh. Oproti AirPods nabízí Powerbeats Pro například lepší výdrž sluchátek (až 9 hodin na jedno nabití) a jelikož se jedná o sluchátka pro sportovce, tak jsou designována tak, aby pomocí “háčků” a čtyř dostupných velikostí lépe držely v uších. Jablečná společnost navíc uvedla, že se primárně zaměřila na zvuk, a také na snášení potu. Možná tedy budou Powerbeats Pro i voděodolná. Video si můžete spustit níže:

powerbeats_pro_promo_fb

Dnes nejčtenější

.