Zavřít reklamu

Že Apple reklamní videa umí nás v minulosti již několikrát přesvědčil. Velmi povedeným počinem se prezentuje i nyní v sekci svého webu věnované firmám a práci s jablečnými produkty v nich a na YouTube. Ve videu s názvem Underdogs vtipně zachycuje práci skupiny lidí na společném projektu, ke které využívají jak jinak než produkty od Applu. Ostatně, podívejte se sami. 

Apple je po celém světě vyzdvihován především díky jeho velmi propracovanému ekosystému, který dokáže vcelku slušně ulehčit každodenní život. Přesně na ten se kalifornský gigant zaměřuje i ve svém videu, které je de facto celé jen o tom, jak lze efektivně některé jeho funkce využívat a pracovat tak například i tehdy, kdy jsou vaši kolegové daleko od vás. Vidět ve videu můžete například AirDrop, funkci Fotoaparát v kontinuitě, Drag and Drop či různá sdílení obsahu napříč iPady a Macy. Svou chvilku slávy si ale užije například i ARKit, ve kterém je zobrazen 3D model projektu, na kterém tým pracuje. 

Mnoho firem používá k práci i iPady. Nalezli byste je například v kokpitech letadel: 

Svým videem tak Apple opět potvrzuje svá dřívější slova o tom, že pokud mají lidé možnost pracovat tak, jak chtějí, mohou snadno změnit i budoucnost svého podnikání či celkově práce. Jsou totiž produktivnější, pracují jednodušeji, problémy řeší kreativněji a díky jednoduchému sdílení i společně. 

A jak využíváte Apple produkty ke své práci vy? Snažíte se z nich vytěžit maximum a všechny jejich funkce máte v malíku, nebo jste naopak spíše běžní uživatelé a stačí vám je využívat jako klasické počítače, mobily a tablety bez přidané hodnoty? 

apple-logo-imac-fb

Dnes nejčtenější

.