Zavřít reklamu

Hru Serial Cleaner můžete hrát z vašich počítačů či konzolích, kde vyšla už v létě roku 2017 a později se dočkala i verze pro Nintendo Switch. Hráči na mobilních zařízeních na ni museli čekat poměrně dlouho, avšak i jejich čekání brzy skončí.

Serial Cleaner je 2D stealth titulem s top-down pohledem, ve kterém hrajeme za uklízeče. Nicméně nečekejte, že budete čistit záchody a umývat okna. Na úklid budou čekat mrtvá těla, cákance krve a místa činu celkově. Kromě samotného úklidu budete mít za úkol také zničit veškeré důkazy a to vše aniž by si vás všimli policisté, kteří na místě činu vyšetřují.

Celá hra má velmi zajímavou a osobitou grafickou stylizaci inspirovanou 70. léty, což je další plusový bod, kteří hráči u Serial Cleaner chválí. Těšit se na ni mohou všichni uživatelé iOS, kam hra míří, o Androidu zatím vývojáři mlčí. Port bude mít na starosti studio East2West Games, ale bohužel jsme se zatím nedočkali žádného oznamujícího traileru, a to ani od původních vývojářů z iFun4All. Jak celá hra vypadá si můžete prohlédnout níže v galerii, či v traileru z verze pro Nintendo Switch.

Hra zaujme především svým osobitým nápadem a hratelností, která je sice zábavná, ale také představuje dostatečně těžkou výzvu, aby vás nenudila. Serial Cleaner působí jako naprosto ideální titul pro mobilní telefony a tablety a je tedy s podivem, že se právě na tento trh dostává až jako poslední. Ne nadarmo se však říká, že na dobré věci se vyplatí počkat a Serial Cleaner je toho jistě důkazem. Přesné datum vydání iOS verze zatím neznáme, dle slov vývojářů se ji však v App Storu dočkáme brzy.

serial cleaner fb

Dnes nejčtenější

.