Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

BetterMe: Weight Loss Running

Chcete na jaro zapracovat na své postavě? Aplikace BetterMe: Weight Loss Running vám na to dá čtyři týdny, po které vás bude provádět takřka na míru ušitým tréninkem. Nabízí hned několik druhů měsíčních tréninkových plánů, audio průvodce, a mnoho dalšího.

[appbox appstore id1451071061]

7 Day Fitness: Workouts App

Aplikace 7 Day Fitness je navržena tak, aby vám umožnila efektivně a bezpečně získat co nejlepší formu. Nabízí řadu cvičení a cvičebních plánů, video tutoriály a mnoho dalšího. Aplikace je kompatibilní s HealthKitem.

[appbox appstore id1450145142]

Fonts

Jak název napovídá, Fonts je skvělá aplikace, která vám na platformách jako Instagram, WhatsApp, Snapchat a v řadě dalších umožní používat vámi vybrané fonty.

[appbox appstore id1454061614]

Go Slice

Ve hře Go Slice bude vaším hlavním úkolem co nejpřesněji nastříhat virtuální papír na displeji vašeho smartphonu. Kromě zručnosti ale bude muset ke slovu přijít i vaše strategické uvažování. Kolik toho zvládnete?

[appbox appstore id1441767098]

Line Art: Color by Number

Line Art: Color by Number nabízí nekonečné hodiny antistresové zábavy, tvoření a vybarvování. Každý den v aplikaci přibudou dva nové obrázky. Aplikace nabízí celkem 12 tématických kategorií.

[appbox appstore id1439776611]

iPhone apps FB

Dnes nejčtenější

.