Zavřít reklamu

Playerunknown´s Battlegrounds, neboli PUBG, zná alespoň z doslechu snad každý, kdo se zajímá o hry. Jedná se o hru z žánru battle royale, která především začátkem minulému roku kralovala celému hernímu trhu a hrálo ji neuvěřitelné množství lidí. Poté přišel fenomén v podobě free-to-play titulu Fortnite a PUBG se dostalo do útlumu. Z něj se neustále snaží vymanit a nejnověji by tomu u mobilní verze měl pomoc crossover se značkou Resident Evil.

Spojení těchto dvou značek samozřejmě neznamená pouze nové postavy, ale rovnou celý herní mód. Ten je (příznačně pro Resident Evil) nazvaný Zombie: Survive till Dawn. Vašim cílem zde bude přežít tři dny a dvě noci, během kterých na vás budou útočit zombie. Avšak hrozbou pro vás během těchto 30 minut nebudou pouze AI zombíci, ale i ostatní hráči, kterých bude 59.

Kromě běžných zombie se utkáte také s několika bossy, kteří se budou objevovat v náhodných intervalech a jsou také inspirováni sérií Resident Evil. Konkrétně jde o Tyranta a první fázi G. Samozřejmostí je také to, že v noci budou nepřátelé agresivnější a více nenápadní. Odměnou za přežití vám mohou být nové skiny pro vaši postavu v podobě Leona, Claire, Ada či Marvina. K tomu všemu se ještě objeví nová zbraň M134 Minigun.

Spojení zrovna těchto dvou pojmů herního světa by tipoval opravdu málokdo, ale z výše uvedeného popisu vypadá nový mód jako celkem zábavné oživení. Pokud vás lákají zombíci, případně máte rádi sérii Resident Evil, určitě byste si měli PUBG Mobile stáhnout do svého iPhonu či iPadu. Bude to totiž opravdová řežba.

[appbox appstore id1330123889]

pubg mobile fb

Dnes nejčtenější

.