Zavřít reklamu

Když jsem si koupil své první Apple Watch, musel jsem si nějakou dobu zvykat na uspořádání ikon aplikací na domovské obrazovce. Výchozí zobrazení se nazývá Mřížka, avšak v zahraničí je známé spíše pod pojmenováním Honeycomb (včelí plástev). Někteří uživatelé si však na tohle zobrazení nemusí zvyknout a nebo s ním mají jiné problémy. Například v případě, že máte větší prsty, tak se vám na ikony může špatně klikat a nebo jednoduše chcete mít větší přehlednost a aplikace seřazené podle abecedy. V dnešním návodu se tedy podíváme, jak změnit tzv. Honeycomb zobrazení na klasické zobrazení v listu.

Změna zobrazení aplikací na Apple Watch

V tomto případě lze nastavení provést pouze na vašich Apple Watch, nikoliv v aplikaci Watch na vašem iPhonu. Proto tedy odemkněte vaše jablečné hodinky a pomocí stisknutí digitální korunky přejděte na zobrazení aplikací. Zde poté silně prstem stiskněte střed obrazovky, dokud se nezobrazí nastavení. V nastavení jsou k dispozici pouze dvě varianty – MřížkaSeznam. Mřížka je klasické zobrazení „bublin“ vedle sebe, kdežto Seznam představuje abecední seznam aplikací pod sebou. Jaký typ zobrazení si zvolíte, to už záleží jen a jen na vás. Kdykoliv si jej samozřejmě můžete změnit nazpět.

Osobně jsem o možnosti změny zobrazení nevěděl, a tak jsem nějakou dobu používal klasické zobrazení Mřížky. Poté jsem ale možnost změny objevil a rozhodl jsem se, že dám zobrazení Seznamu šanci. Seznam jsem používal jen několik málo dní, a poté jsem se navrátil zpět k Mřížce. Není mi úplně jasné, co mě na Seznamu tak štvalo. Možná je to však ono abecední zobrazení, jelikož jsem prostě neměl ty nejpoužívanější aplikace ihned po ruce a k dispozici.

zobrazeni_Aw_fb

Dnes nejčtenější

.