Zavřít reklamu

Společnost Lexani Motorcars, která sídlí v Californii, se zabývá luxusní úpravou vozidel. Včera společnost představila její poslední projekt, který je zaměřený na kompletní přestavbu Cadillacu Escalade z roku 2019. Tento ultra-luxusní Cadillac má přízvisko Viceroy Edition a je plný všemožnými nejvyspělejšími technologiemi.

Uvnitř vozu nesmí chybět několik vestavěných iPadů Pro, které se nabíjí pomocí speciálních magnetických docků. K dispozici je také Mac mini, 48″ prohnutá chytrá televize, PlayStation 4 a další dotykové panely. Speciální střecha imitující nebe plné hvězd, příjmené LED osvětlení, kožená sedadla vyšívaná diamanty společně s malými stolky dělají z tohoto Cadillacu luxusní mobilní kancelář, se kterou se dostanete prakticky úplně všude.

Z venčí vás chrání bezpečnostní systémy a také balistická ochrana úrovně B7. Cadillac Escalade Viceroy Edition je mířen pro hollywoodskou elitu, obchodní ředitele, celebrity, vrcholné sportovce a samozřejmě pro všechny ostatní jedince, kteří se nabojí vagón plný peněz vyměnit za tento kus technologie na čtyřech kolech. Ceny tohoto Cadillacu prozatím nebyly (raději?) zvěřejněny.

escallade_2019_lexani_fb

Dnes nejčtenější

.