Zavřít reklamu

[Aktualizace]: Z popisku nových krytů sice jejich majitelé usoudili, že je kapacita jejich akumulátorů nižší, avšak po důkladnějším zkoumání zjistili, že jsou v pouzdře ukryty hned dva menší akumulátory, které mají ve výsledku větší kapacitu než všechna doposud představená pouzdra Smart Battery Case. Zatímco v případě iPhonu 7 jsme se setkali s akumulátory o výkonu  8,96 Wh, nová pouzdra disponují 10,1 Wh. Nárůst je tak zhruba třináctiprocentní.

Včera Apple do svého Online Storu přidal trojici nových produktů – konkrétně Smart Battery Case pro vloni představené iPhony. Přestože u nich není uvedena přesná kapacita jejich akumulátoru, Apple slibuje prodloužení výdrže telefonu v některých případech až o 75 procent. Přesnější informace o pouzdru pro iPhone XS poskytl až novinář Nick Guy, kterému se novinky již dostaly do rukou. Díky němu tak už víme například to, že Smart Battery Case pro modely disponují shodnou kapacitou 1369 mAH.

Kapacita nových Smart Battery Case se od pouzder pro iPhone 7 značně snížila. Ty totiž disponovaly kapacitou 2365 mAH a u modelu pro iPhone 6 jsme mohli najít 1877 mAh. Novináři se sice zatím dostaly do rukou jen pouzdra pro modely XS a XS Max, nicméně vzhledem k tomu, že jejich kapacity shodují, se dá očekávat, že se stejnou kapacitou pochlubí i model XR.

Přestože není v tuto chvíli jasné, proč Apple kapacitu akumulátoru u nových Smart Battery Case snížil, je poměrně pravděpodobné, že tuto změnu zapříčinila implementace cívky pro bezdrátové nabíjení. Díky ní tak již nebude nutné pro bezdrátové nabíjení pouzdra z telefonů sundávat, což bude pro uživatele velmi pohodlné.

Pokud toužíte po Smart Battery Case, budete si muset přichystat 3 490 korun. Radovat se taktéž mohou začít fanoušci větších telefonů, jelikož iPhone XS Max je prvním „pluskovým“ modelem, pro který byl tento obal vyvinut. V současné době se taktéž hojně spekuluje nad tím, zdali pouzdro určené pro iPhone XS je kompatibilní s iPhonem X. Tyto jablečné telefony disponují stejnými rozměry, avšak jejich rozpoložení reproduktorů a kamery je odlišné. Podle novináře však nic nenasvědčuje tomu, že by tomu tak být nemělo.

apple-smart-battery-case

Dnes nejčtenější

.