Zavřít reklamu

Každý týden přibývají v iOS App Store nové, zajímavé aplikace. My vám na konci každého týdne přineseme přehled toho nejzajímavějšího, co iOS App Store za uplynulý týden přinesl. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Spotify Alarm Clock

Chcete se namísto otravného zvonění budit některou ze svých oblíbených melodií? Aplikace Spotify Alarm Clock vám umožní nastavit si jako budík jakoukoliv skladbu z aplikace Spotify. Aplikace vyžaduje aktivaci Spotify Premium účtu.

[appbox appstore id1439527300]

ASMR Whisper & Tingle Calm App

Patříte mezi milovníky fenoménu ASMR? Ať už potřebujete usnout, nebo se jen uvolnit a relaxovat, aplikace ASMR Whisper & Tingle Calm App vám umožní namíchat si zvukový koktejl do uší přímo na míru.

[appbox appstore id1447920473]

Bitnoid

Bitnoid je známá klasická hra v moderním, designovém pojetí. Vaším úkolem bude trefovat kuličkou bloky ve stylu Arkanoidu. S každou další úrovní se náročnost zvyšuje. Jak daleko dojdete?

[appbox appstore id1435328087]

Dunkypung

Hry Dunkypung vypadá na první pohled jednoduše, po chvilce vás ale totálně pohltí a pořádně zaměstná vaše mozkové závity a procvičí trpělivost a soustředění. Dokážete bez újmy projít přes všechny překážky?

[appbox appstore id1443834270]

Hit the Light

Barvy, neony, zábava – to je to, oč v Hit the Light běží. Za použití širokého arzenálu zbraní a  pomůcek bude vaším úkolem rozbít světelné trubice na kousíčky. Aplikace funguje na bázi předplatného.

[appbox appstore id1358280502]

iphone-fb

Dnes nejčtenější

.