Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Ve spolupráci s obchodem Alza.cz jsme si pro vás exkluzivně připravili na prvních 22 adventních dnů malý dárek ve formě slevových kódů na vybrané produkty. Ty si budete moci z našeho adventního kalendáře “vyloupnout” každý den od 1. do 22. prosince kolem 19. hodiny a na Alze jej obratem využít. 

V prvním okénku našeho adventního kalendáře se ukrývá sleva 300 korun na bezdrátovou myš Logitech MX Master 2S. Ta je určena pro náročné uživatele, kteří jí mohou využít k ovládání až tří počítačů současně. Myš je optimalizovaná jak pro Mac, tak i pro klasický Windows a disponuje spoustou možností pro vlastní přizpůsobení. Myška se může též pochlubit i perfektním senzorem s přesností 4000 dpi, díky kterému si můžete být jisti, že zaznamená i ten sebemenší pohyb na pracovním stole. Potěší i neuvěřitelně rychlé nabíjení. Myšku totiž stačí skrze microUSB zapojit k síti na pouhé 3 minuty a máte vystaráno na celý pracovní den. Pokud ji pak nabijete na maximum, vydrží vám nabitá těžko uvěřitelných 70 dní. 

Běžná cena této myši je 2390 korun. Díky kódu z našeho adventního kalendáře vás však vyjde jen na 2090 korun. Stačí, abyste do pole pro slevový kód zadali ADVENT201801 a 300 korun vám bude automaticky odečteno. Akce platí ode dneška, čili 1. prosince, do 4. prosince. Kompletní podmínky akce naleznete zde. 

Návod, jak slevový kód využít: 

kosik-slevovy-kod

Další slevový kód si můžete z našeho adventního kalendáře “vyloupnout” již zítra. Rozhodně nás tedy opět navštivte, ať vám žádná zajímavá sleva neunikne. 

Logitech MX Master 2S

Dnes nejčtenější

.