Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Bezdrátové nabíjení je skvělá věc, kterou ocení nejenom majitelé iPhonů 8 a novějších, ale i dalšícb zařízení s Qi standardem. Obchod Mobil pohotovost si ve spolupráci s naší redakcí pro vás připravil speciální akci, v jejímž rámci můžete získat bezdrátové nabíječky na stůl i do auta za mimořádně výhodnou cenu.

Držák Momax (Q.DOCK) s bezdrátovým nabíjením Qi 10W Fast Charging

Držák Momax v sobě perfektně kombinuje možnost uchycení vašeho telefonu ve ventilační mřížce auta a rychlé bezdrátové nabíjení. Starost si nemusíte dělat ani s komplikovaným a zdlouhavým umisťováním telefonu do držáku: stačí ho přiblížit, klipy držáku se automaticky rozevřou a bezpečné umístění telefonu je otázkou vteřiny. Držák Momax nabízí podporu rychlého bezdrátového nabíjení Qi Qi pro Apple 7.5W a Android 10W. Balení obsahuje také USB-C kabel a držák do větrací mřížky, držák lze umístit i na sklo či na palubní desku.

Držák Momax do auta pro bezdrátové nabíjení zakoupíte zde. Prvních padesát z vás získá po zadání kódu momax211 slevu 30 %, a tedy cenu 553 korun namísto 790 korun.

Držák Momax (Q.MOUNT Magnetic) s bezdrátovým nabíjením Qi 7.5W/10W ve stříbrné barvě

Momax Q.MOUNT Magnetic je skvělý magnetický držák s funkcí bezdrátového nabíjení. Q.MOUNT Magnetic podporuje také rychlé bezdrátové nabíjení Qi pro Apple 7,5W a Android 10W. Součástí balení je autonabíječka s podporou rychlého nabíjení, držák lze přichytit na palubní desku nebo do držáku ventilace.

Držák Momax Q.MOUNT Magnetic zakoupíte na webu Mobil Pohotovost, při zadání kódu momax211 získá prvních padesát zákazníků slevu 30 % – namísto 790 korun vás tak držák vyjde na pouhých 553 korun.

Nabíjecí držák Momax (Q.MOUNT)

Držák Momax bude skvěle pasovat do ventilační mřížky ve vašem autě. Nabízí podporu bezdrátového nabíjení se standardem Qi, díky infračervenému senzoru je umístění telefonu do držáku otázkou několika málo vteřin. Pro uvolnění telefonu z držáku zase postačí stisknout tlačítko na boku. Součástí balení je USB-C kabel a držák do větrací mřížky. Držák Momax Q.MOUNT zakoupíte na webu MobilPohotovost v černébílé barvě.

S kódem momax211 získá prvních padesát z vás slevu 30 %, držák Momax Q.MOUNT vás tak vyjde na 455 korun namísto 650 korun.

Duální bezdrátová nabíjecí podložka Momax Q.PAD DUAL

Bezdrátová nabíjecí podložka Momax Q.PAD DUAL představuje rychlý, pohodlný, efektivní a elegantní způsob bezdrátového nabíjení. Podložka umožňuje nabíjení až dvou zařízení najednou. Ultratenká nabíječka se připojuje za pomoci USB-C kabelu a disponuje LED diodou s indikací nabíjení.  Bezdrátovou nabíjecí podložku Momax Q.PAD DUAL zakoupíte na webu MobilPohotovost v černébílé barvě.

Při zadání kódu momax211 získá prvních padesát z vás na nabíjecí podložku slevu 30 %, namísto původních 890 korun vás tedy vyjdou na 623 korun.

Bezdrátová nabíjecí podložka Momax Q.PAD PRO

Bezdrátová nabíjecí podložka Moma Q.PAD PRO přichází s podporou rychlého nabíjení 2x10W. Nabíjení s touto podložkou je nejenom rychlé, ale také extrémně pohodlné. Momax Q.PAD PRO dokáže nabíjet až dvě zařízení najednou. Bezdrátovou nabíjecí podložku Momax Q.PAD PRO zakoupíte na webu MobilPohotovost v černébílé barvě. S kódem momax211 získáte 30% slevu, to znamená, že nabíječka vás vyjde na 1015 korun namísto 1450 korun.

Wireless MP fb

Dnes nejčtenější

.