Zavřít reklamu

V této pravidelné rubrice vám každý všední den přinášíme tipy na zajímavé aplikace a hry pro macOS. Vybíráme ty, které jsou dočasně zlevněné nebo zcela zdarma, takže se rozhodně vyplatí rubriku sledovat. Délka slevy však není nijak předem určená, takže je potřeba si i přímo v App Storu před stažením ověřit, že je aplikace či hra stále zlevněná či zdarma.

App Store

Tomates – Time Management

Tomates je velmi užitečný nástroj, který vám pomůže s organizací času a produktivitou. Nastavíte si své cíle, čas pro ně potřebný a aplikace za vás následně vše hlídá. Samozřejmostí jsou také přestávky, notifikace, zadávání několika úkolů do sérií a velmi pěkně zpracované následné přehledy.

[appbox appstore id1062002496 oldprice=“149 Kč“]

batchCONVERTER

Potřebujete občas převést velké množství fotek z jednoho formátu do druhého? S butchCONVERTER to zvládnete během chvilky. Vyberete konkrétní obrázky či celou složku, zadáte výsledný formát a cílovou složku a spustíte převod. Podporována je většina nejpoužívanějších formátů například včetně PDF.

[appbox appstore id456747336 oldprice=“89 Kč“]

MonthlyCal

Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovuje předinstalovaný kalendář na vašem Macu, můžete vyzkoušet například MonthlyCal, který je dočasně zdarma. Použijete jej jako widget a vybrat si můžete z mnoha barevných kombinací.

[appbox appstore id935250717 oldprice=“29 Kč“]

 

Steam

Northgard

Budovatelských strategií není nikdy dost a když se navíc jedná o titul se severkou mytologií, výsledek musí být zajímavý. V Northgard ovládáte jeden z klanů Vikingů, kteří se snaží ovládnout mysteriózní nově objevený kontinent. Stylizací připomíná hra velmi sérii Civilization, což rozhodně není na škodu.

[appbox steam simple 466560 oldprice=“27.99 €“]

Darkest Dungeon

Darkest Dungeon je hrou v gothickém stylu, ve které rekrutujete skupinu hrdinů, většinou různých padouchů, a s nimi se vydáváte na cestu po nehostinném světě. Hlavní zbraní tohoto titulu jsou velmi zajímavé tahové souboje, u kterých je taktika na prvním místě.

[appbox steam simple 262060 oldprice=“22.99 €“]

911 Operator

Už podle názvu vás musí napadnout, čeho se v této hře zhostíte. Stanete se dispečerem tísňově linky a vašim úkolem bude popasovat se se všemi příchozími hlášeními. Vysíláte policejní (či hasičské a nemocniční) vozy, radíte s první pomocí a setkáte se také například s vtipálky, kteří nemají co lepšího na práci, než volat na tísňovou linku. Moc podobných her z tohoto prostředí na trhu není, tak proč ji nevyzkoušet?

[appbox steam simple 503560 oldprice=“14.99 €“]

Football Manager 2019

Football Manager 2019 sice teprve vyjde (datum vydání je stanoveno na 2. listopadu), ale hru si už nyní můžete předobjednat s 10% slevou. V novém ročníku této manažerské fotbalové hry na nás čeká mnoho vylepšení. A to jak grafických, tak i těch, které se týkají gameplaye. Nové tréninky, přepracované taktiky a konečně oficiální licence německé Bundesligy – to je jen malá část ze všech chystaných novinek.

[appbox steam simple 872790 oldprice=“54.99 €“]

macos_mojave_cista_instalace_fb

Dnes nejčtenější

.