Zavřít reklamu

Apple právě před malou chvílí vydal první veřejné betaverze iOS 12.1, tvOS 12.1 a watchOS 5.1 pro veřejné betatestery. Tyto betaverze byly vydány dva dny po tom, co je Apple zpřístupnil vývojářům. Pokud jste tedy veřejnými betatestery, již nyní tyto betaverze naleznete v nastavení.

V betaverzi iOS 12.1 je konečně k dispozici možnost skupinových videohovorů přes FaceTime, a to až pro 32 lidí zároveň. Je jedno, jestli vlastníte iPhone, iPad nebo Mac, konverzovat mohou všichni se všemi. V dalších betaverzích iOS 12.1 bychom se měli těšit především na nové funkce týkající se eSIM, EKG a dalších. Na podzim bychom se také měli dočkat nových emoji.

Pokud se zaměříme na tvOS 12.1 a watchOS 5.1, tak zde prozatím není jisté, co tyto betaverze přináší. S největší pravděpodobností se však jedná o opravy chyb a bugů. O všech důležitých novinkách, které se v nových betách objeví, vás budeme samozřejmě na našem webu detailně informovat. Pokud se nějaké vylepšení podaří objevit i vám, určitě se o něj podělte dolů do komentářů.

iOS 12

Dnes nejčtenější

.