Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

InstaSaver for Instagram

InstaSaver je nejlepší aplikace pro ukládání a přehrávání fotografií a videí na Instagramu. Obsahuje skvělé funkce. Umožňuje stahovat fotky a videa z Instagramu.

[appbox appstore id1146159553 oldprice=“79Kč“]

OrasisHD

OrasisHD je aplikace, která automaticky převede obrázek na dobře exponovanou a přirozeně vypadající fotografii, která simuluje způsob, jakým vaše oči vnímaly krajinu v okamžiku, kdy byla fotografie pořízena.

[appbox appstore id454408758 oldprice=“49Kč“]

myCal PRO: Calendar & Events

Tato aplikace zobrazuje v kalendáři to, co potřebujete vidět, tedy vaše události. Zobrazuje schůzky, které máte uložené v zařízení, i všechno z kalendáře, které jste si synchronizovali.

[appbox appstore id534507611 oldprice=“99Kč“]

Rune Gems

Rune Gems je skvělá hra. Je vskutku dobře propracovaná. Zapojte všechny mozkové buňky a zvládněte tuto logickou hrou levou zadní.

[appbox appstore id541532536 oldprice=“49Kč“]

Archipelago – A Survival Game

Co byste udělali, kdybyste se vzbudili na ostrově uprostřed oceánu? Vyzkoušejte to ve hře Archipelago. Vytvoříte si zde vlastní ostrov, chatrče, tábořiště a podobně.

[appbox appstore id980916275 oldprice=“49Kč“]

AcePlayer Plus

AcePlayer může přehrávat téměř všechny filmy, hudbu, fotografie i streamy přímo na iPhonu, iPodu a iPadu. Jednoduše přeneste mediální soubory do iTunes a přehrajte si je v této aplikaci najednou.

[appbox appstore id480962404 oldprice=“129Kč“]

National Gallery, London HD

National Gallery, London HD je aplikace, se kterou budete mít uměleckou galerii v kapse. Aplikace vám představuje jedinečnou příležitost užít si mistrovská díla světového umění kdykoliv a odkudkoliv.

[appbox appstore id504170483 oldprice=“49Kč“]

Space & Time

Space & Time je aplikace, která vám prozradí všechno o měsíci. Informuje vás o tom, v jaké fázi se zrovna nachází měsíc. Prozradí vám podrobnosti o rotaci a otáčení země a podobně. Aplikace má vskutku spoustu užitečných funkcí.

[appbox appstore id404558956 oldprice=“249Kč“]

Call recorder – ACR Automatic

Jestliže potřebujete z jakýchkoliv důvodů rozdělit soukromé telefonní číslo od pracovního, vyzkoušejte aplikaci Call recorder – ACR Automatic. Získáte druhé číslo, přidáte si různá čísla a můžete je spravovat v jednoduché aplikaci. Můžete si také hovory zaznamenávat.

[appbox appstore id1423432876 oldprice=“129Kč“]

Alaska Tide Tables

Jestliže si chcete zobrazit satelitní mapu Aljašky a části Britské Kolumbie, není nic jednoduššího než si stáhnout aplikaci Alaska Tide Tables. Aplikaci navrhli rybáři.

[appbox appstore id572864697 oldprice=“179Kč“]

ipad pro fb

Dnes nejčtenější

.