Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás nejzajímavější aplikace, které jsou dnes zcela zdarma. Bohužel, může se stát, že některé aplikace budou opět za plnou cenu, což my však žádným způsobem neovlivníme. Chtěli bychom vás však ujistit, že aplikace byly v době psaní článku zdarma. Pokud se chcete posunovat mezi screenshoty z aplikace, scrollujte do stran. Scrollování by mělo fungovat také na mobilní verzi.

Jestliže si chcete některou z nabízených aplikací stáhnout, klikněte na tlačítko Stáhnout anebo na název dané aplikace. Další možností, jak stahovat aplikace, je použít příslušní QR kód. V mobilní verzi stáhnete aplikaci kliknutím na její název. Velká ikona může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná také pro Apple Watch.

Meme Video Editor App Memeslay

Chtěli jste si někdy vytvořit vlastní memy na Instagram, Twitter, Tumblr či Facebook? Poslouží vám k tomu aplikaci Memeslay, která naplní vaše očekávání.

[appbox appstore id1203083862 oldprice=“79Kč“]

New York City – offline map

Tato aplikace je vhodná především pro uživatele, kteří žijí v New York City, nebo se chystají do velkoměsta na výlet či dovolenou. New York City je obrovské město. Abyste se neztratili, stáhněte si pro jistotu do svého iPhonu offline mapy.

[appbox appstore id984067072 oldprice=“79Kč“]

Dale Kepler: Big Dipper Shipper

Dale Kepler: Big Dipper Shipper je okouzlující arkádová střílečka s originálními vizemi a živým příběhem. Ve hře budete vystupovat jako Dale Kepler, majitel Big Shipper.

[appbox appstore id1093142002 oldprice=“25Kč“]

Pro Mirror Cast for Samsung TV

S aplikací Pro Mirror Cast for Samsung TV je nyní jednodušší zrcadlit telefon na chytré televizi od Samsungu. Všechno, co děláte na iPhonu, můžete vidět přímo na televizi.

[appbox appstore id1377531104 oldprice=“79Kč“]

4X4 Atv Offroad Racing Game

Jestliže chcete zažít opravdové dobrodružství, stáhněte si aplikaci 4X4 Atv Offroad Racing Game. Jedná se o skvělou hru, ve které si zadovádíte na čtyřkolkách.

[appbox appstore id767242953 oldprice=“25Kč“]

Trivia – Questions and Answers

Kolik toho víte o světě? Vyzkoušejte sami sebe. Jste schopni odpovědět na všechny tyto všeobecné znalostní otázky? Ovšem musíte umět anglicky.

[appbox appstore id1161486840 oldprice=“49Kč“]

Groovy – Travel Camera

Pokud hledáte aplikaci s filtry, které vytvořili profesionální fotografové, podívejte se na aplikaci Groovy. Nastavíte si u jednotlivých filtrů i úroveň, a tím získáte pro každou fotku skvělý efekt.

[appbox appstore id1299599642 oldprice=“49Kč“]

air radio tune

Chcete poslouchat rádio? Stáhněte si aplikaci air radio tune, která poskytuje rychlý a snadný způsob, jak poslouchat tisíce streamovaných internetových rozhlasových stanic.

[appbox appstore id546375442 oldprice=“25Kč“]

iphone relax fb

Dnes nejčtenější

.