Zavřít reklamu

Komerční sdělení: V době internetu, YouTube a sociálních sítí rostou nároky na kvalitu videí a fotografií. Dokonale stabilní záběry ze svých letních dobrodružství určitě chcete mít i vy – jak jich ale dosáhnout? V dnešním článku vám představíme FeiyuTech Vimble 2 – stabilizační gimbal pro dokonalé záběry, který dnes navíc můžete pořídit se skvělou slevou.

Gimbal FeiyuTech Vimble 2 oproti svému předchůdci disponuje nově přidanou extenzí o délce 18 centimetrů pro ještě lepší selfie a skupinové fotografie, na kterých díky širšímu záběru nebude chybět nic důležitého. Pohodlné ovládání umožní aplikace Vicool pro váš smartphone, gimbal disponuje také Bluetooth konektivitou a funkcemi pro sledování obličeje nebo vybraného objektu. Díky schopnosti až pětihodinového provozu se nemusíte bát, že by vám gimbal vypověděl službu během dlouhého výletu. FeiyuTech Vimble 2 je kompatibilní nejen s iPhonem, ale i se smartphony značky Samsung, Huawei, Meizu a řadou dalších, umístit na něj můžete třeba i akční kameru. Gimbal nabízí několik různých druhů režimů (Pan, Follow, Motion control a další) pro všechny příležitosti, disponuje tříosou stabilizací pro co nejkvalitnější záběry a jeho součástí jsou tlačítka pro otáčení fotoaparátu, přepínání mezi focením a natáčením a programovatelné tlačítko. Nabíjení a aktualizace firmwaru se provádí prostřednictvím USB kabelu, který je spolu s poutkem, obalem, tripodem a uživatelským manuálem součástí balení.

Skvělý gimbal FeiyuTech Vimble 2 zakoupíte na webu TomTop za akční cenu 1889 korun. Poštovné do České republiky je zdarma, zboží obdržíte do 15 pracovních dní.

Vimble 2 fb

Dnes nejčtenější

.