Zavřít reklamu

Pokiaľ sa považujete aspoň za občasného hráča mobilných titulov, určite ste sa na svojom jablčnom zariadení stretli s hrou Kingdom Rush. Jedná sa o jedného z najznámejších predstaviteľov žánru tower defense, ktorý si vyslúžil tisícky fanúšikov naprieč celým svetom. Digitálny obchod App Store je podobnými hrami síce presýtený, no málokedy sa nájde hra, ktorú možno kvalitatívne porovnávať s Kingdom Rush. Tvorcovia zo štúdia Ironhide si popularitu svojho počinu dobre uvedomujú a preto chystajú nový diel tejto úspešnej hernej série.

V posledných mesiacoch sa mohlo zdať, akoby Ironhide na svojich fanúšikov tak trochu zabudlo. Po úspešnom spustení trilógie v podobe originálneho titulu Kingdom Rush, Kingdom Rush: Frontiers a Kingdom Rush: Origins sa štúdio od projektu na chvíľu vzdialilo. Svoju pozornosť venovali nemenej známemu titulu v podobe Iron Marines, ktorý sa tiež dočkal vrelého privítania od fanúšikovskej komunity na platforme mobilných telefónov. Tvorcovia však hlásia návrat ku koreňom a my sa preto dočkáme pokračovania série, ktoré nesie podnázov Vengeance.

Séria Kingdom Rush patrí k najsťahovanejším titulom v App Store. Skúsili ste hru aj vy?

Dočkáme sa obráteného režimu Tower Defense?

Napriek tomu, že ohlásenie hry je úspešne na stole, sme sa nedočkali žiadnych bližších špecifikácií. S určitosťou však môžeme očakávať rovnako dobre vyladený gameplay a prehľadné užívateľské rozhranie ako v predošlých dieloch. Je pravda, že v tomto žánri sa toho veľa vymyslieť nedá (výnimkou môže byť titul Dead Island Survivors), no na druhú stranu…prečo meniť niečo čo zaručene funguje?

V traileri, ktorý ohlasuje hru môžeme vidieť známeho antagonistu menom Vez’Nan, ktorý bude hlavnou postavou nového príbehu. Slnečné lúky a mierumilovné dedinky sa zmenia na peklo ovládané ohňom a strachom. Žeby sme sa dočkali opačného systému Tower Defense? Myšlienka výmeny útoku za obranu je celkom zaujímava, no nechajme sa prekvapiť, čo s titulom zamýšľa samotné štúdio Ironhide. Konkrétny dátum spustenia žiaľ hra zatiaľ nemá, no pre viac informácií navštívte oficiálnu stránku Kingdom Rush Vengeance, kde sa môžete prihlásiť na odber noviniek.

Kingdom

Dnes nejčtenější

.