Zavřít reklamu

Carpool Karaoke sice musí od kritiků a diváků snášet nelichotivé recenze a na portálu IMDb je hodnocen pouze průměrnou známkou 5,5 z 10, ale i tak se dostal do nominací na letošní ceny Emmy 2018. Pořad je spin-offem známé show Jamese Codena „Late Late Show“ a už název napovídá, co vás při jeho sledování čeká. Corden si zve různé hvězdy světového showbyznysu, se kterými ve svém voze udělá rozhovor a také si společně zazpívají.

V pořadu se objevila řada známých hvězd.

Práva na tento pořad sice Apple koupil už v červenci 2016, ale první epizodu mohli diváci sledovat až v srpnu minulého roku. V současné době se připravuje druhá řada, kterou Apple oznámil začátkem roku 2018. Ta se tak řadí do zástupu aktuálně připravovaných seriálů a pořadů, které zřejmě Apple chystá pro svou vlastní streamovací službu.

Nominaci získal Carpool Karaoke v kategorii krátkých show a společnost mu dělá například oblíbený pořad Jimmyho Fallona „The Tonight Show Starring Jimmy Fallon“ a dalších pět pořadů, které nejsou v České republice moc známé. Sledovali jste první řadu Carpool Karaoke? Jak byste tento pořad hodnotili vy – zaslouží si být v nominaci na Emmy 2018?

Apple Music Carpool Karaoke FB

Dnes nejčtenější

.